Morgane Polanski 31 let


Morgane Polanski se narodila roku 1993 v Paříži do umělecké rodiny. Jejím otcem je režisér polského původu Roman Polanski, její matka je francouzská herečka, zpěvačka a bývalá modelka Emmanuelle Seigner. Má ještě jednoho sourozence, o pět let mladšího bratra Elvise.

Svou první roli, tedy spíše roličku, dostala coby devítiletá holčička v roce 2002 ve filmu PIANISTA ověnčeném mnoha cenami, který režíroval její otec. Poté se objevila v dalších dvou filmech pod taktovkou Romana Polanskeho. V roce 2005 ve snímku OLIVER TWIST v roli farmářovy dcery a v roce 2010 v mysteriózním thrilleru MUŽ VE STÍNU, kde ve své roli hotelové recepční konečně poprvé na filmovém plátně promluvila.

Dost možná přelomovým rokem pro Morgane byl rok 2015. Byla obsazena do své zatím nejvýraznější role franské princezny Gisly v seriálu VIKINGOVÉ, kde ji určitě uvidíme i v dalších epizodách čtvrté série od konce listopadu 2016.


20.1.1993
Paříž, Île de France, Francie
Morgane Polanski csfd

Francouzská depeše Liberty, Kansas Evening SunLootedThe Aspern PapersŽenaUnhallowed GroundMuž ve stínuBackstageOliver TwistPianistaVikingovéPohlazení


Aktualizace osobnostního profilu Morgane Polanski: 8.12. 2023 04:43