Grey Griffin 50 let


Grey DeLisle je americká herečka a dabérka. Narodila se v roce 1973 dne 24. srpna ve Ford Ord v Kalifornii jako Erin Grey Van Oosbree. Vyrůstala ve Ford Ordu. Její dětství bylo těžeké matka, která byla zpěvačka, zároveň byla závislá na alkoholu a drogách. Její otec byl řidič náklaďáku a vášnivý fanoušek hudby.  V pozdějším věku se rodičům vzbouřila a začala zpívat a vystupovat jako stand-up komik.

V osobním životě se provdala už v devatenácti letech za Christophera DeLisle v roce 1992. Manželství se, ale rozpadlo po roce. V roce 2002 se provdala za Murraye Hammonda,  se kterým má první dítě Jeffersona Texase Hammonda. V roce 2010 se rozvedli. V roce 2012 se už po třetí vdala tentokrát za Jareda Griffina.


24.8.1973
Fort Ord, California, USA
Grey Griffin csfd

Mortal Kombat Legends: Cage MatchScooby-Doo! and Krypto, Too!Scooby-Doo o HalloweenuTeen Titans Go! & DC Super Hero Girls: Mayhem in the MultiverseBatman: Duše drakaHlasiťákovi ve filmuMortal Kombat Legends: Battle of the RealmsScooby-Doo! The Sword and the ScoobStraight Outta Nowhere: Scooby-Doo! Meets Courage the Cowardly DogDračí záchranáři: Svátky ve StokučíHappy Halloween, Scooby-Doo!Lego DC: Shazam!: Magic and MonstersMezi námi medvědy ve filmuMortal Kombat Legends: Scorpion’s RevengeDC Super Hero Girls: Sweet JusticeScooby Doo a kletba 13. duchaScooby-Doo: Return to Zombie IslandTeen Titans Go! Vs. Teen TitansBatman: Gotham by GaslightBumblebeeDC Super Hero Girls: Legendy AtlantidyHarvey Birdman, Attorney GeneralLego DC Super hrdinové: AquamanLego DC Super hrdinové: FlashLego DC Superhrdinky: Střední škola pro padouchyScooby-Doo a Batman: Spolu a odvážněScooby-Doo a duch LabužníkDC Superhrdinky: Intergalaktické hryLEGO DC Superhrdinky: Brain DrainLego Scooby-Doo! Případ pirátského pokladuScooby Doo: Shaggyho soubojThe Jetsons & WWE: Robo-WrestleMania!DC Super Hero Girls: Hrdina rokuDC Super Hero Girls: Super Hero HighLego DC Super hrdinové: Útěk z GothamuScooby-Doo & WWE:Prokletí Speed DémonaTom a Jerry: Návrat do Země OzBatman vs. RobinFlintstoneovi & WWE: Mela doby kamennéLiga spravedlivých: V pasti časuScooby Doo! FrankenhrůzaScooby Doo: Záhada kolem WrestlemánieZvonilka a pirátiBatman: Návrat Temného rytíře, část 2.Batman: The Dark Knight Returns Deluxe EditionMarvel SuperhrdinovéObří dobrodružství Toma a JerryhoScooby-Doo! Tréma před vystoupenímScoobyho dobrodružství - Tajemná mapaZvědavý George: Jarní dobrodružstvíBatman: Návrat Temného rytíře, část 1.Hurá do pravěku!Scooby Doo a cirkus vlkodlakůScooby Doo: Maska Modrého sokolaTom a Jerry: Robin Hood a Veselý MyšákGreen Lantern: Emerald KnightsScooby Doo: Legenda o FantosauroviScooby-Doo! Upíří hudbaTom a Jerry: Čaroděj ze země OzWinx Club: Bitva o Magix


Aktualizace osobnostního profilu Grey Griffin: 7.11. 2023 16:17