Bret Hart 66 let


Kanadský wrestler, spisovatel a herec Bret Sergeant Hart je znám jako Bret Hitman Hart a jako jeden z nejlepším profi wrestlerů všech dob.

Jeho otec doma v treninkové místnosti trénoval wrestlery. Bret už jako dítě roznášel ve škole letáky na připravované zápasy a sám trénoval už od 9 let. Stejně jako jeho otec byl Hart od raného věku vynikajícím amatérským zápasníkem. V 70. letech vyhrál významná mistrovství na turnajích včetně městských šampionátů v Calgary. Získal hlavní cenu šampionátu „Vynikající zápasník roku 1980–1981“, což byl velmi silný okamžik pro jeho otce, se kterým Bret moc nevycházel a od té chvíle jejich vztah nabral jiný směr.

V roce 1977 byl Hart šampiónem na Mount Royal College, kde studoval filmovou tvorbu. Otec i trenéři doufali, že se vydá na olympijskou cestu, ale Bret tuto cestu absolvovat nechtěl, jelikož se obával, že by poté mohl skončit jako zápasnický učitel někde na střední škole. Jediným způsobem, jak se vzdát amatérského zápasu, aniž by zklamal otce, bylo stát se profíkem. Zadlouho se spojil s bratrem Keithem a v 80. letech čtyřikrát vyhrál Stampede International Tag Team Championship.

Ač to tak nevypadalo, Bret trpěl před zápasy nervozitou a vyhýbal se rozhovorům. V té době také začal nosit své pověstné brýle, aby zakryl nervozitu před zápasem, nebo když měl promlouvat do mikrofonu, což také nikdy nepovažoval za svou silnou stránku. Po častých úspěších stále častěji sám sebe označoval za nejlepšího z nejlepších, dle jeho oblíbeného filmu The Natural (1984), což později ospravedlnil třemi tvrzeními. Nikdy nezranil protivníka vlastní chybou, po celou dobu kariéry vynechal jen jednu show (díky potíží s letem) a že pouze jednou odmítl prohrát zápas. Tj. svůj poslední zápas WWF s dlouholetým protivníkem Shawnem Michaelsem v roce 1997.


2.7.1957
Calgary, Alberta, Kanada
Bret Hart csfd

StalkerThe DementedAladdin: The Magical Family MusicalZtracený rokAar Ya PaarThe DetourJacob Two-TwoThe ImmortalHoney, I Shrunk the Kids: The TV ShowSimpsonoviSindibádova dobrodružstvíLonesome Dove: The Outlaw YearsLonesome Dove: The SeriesTales from the TerritoriesDark Side of the RingUndertaker: The Last Ride350 DaysNine LegendsUnited States Championsip-A Legacy of GreatnessOwen: Hart of GoldWWE 24Shawn Michaels: Mr WrestlemaniaThe Monday Night War: WWE vs. WCWThe SheikStone Cold Steve Austin: The Bottom Line on the Most Popular Superstar of All TimeWWE: The Rise and Fall of WCWMcMahonHard Knocks: The Chris Benoit StoryGladiátoři 2000Hitman Hart: Wrestling with ShadowsE! přináší pravdivý příběh z HollywooduBiographyThe Wrestlers: Land of a Thousand DancesTerminators '96Bloopers, Bleeps and BodyslamsBiography: WWE LegendsAll Elite Wrestling: Double or NothingSteve Austin's Broken Skull SessionsWWE Hall of Fame 2019WrestleMania 35Ariel Helwani's MMA ShowWWE Royal RumbleWWE Bring It To The TableWWE PaybackWWE Hall of Fame 2015WrestleMania 31NXT TakeOverWrestleMania 30The History of WWE: 50 Years of Sports EntertainmentWWE Hall of Fame 2013WWE Survivor SeriesWWE Total DivasWWE: Bret Hitman Hart - The Dungeon Collection


Aktualizace osobnostního profilu Bret Hart: 5.11. 2023 06:51