Isaac Florentine


Isaac Florentine je režisér izraelského původu, žijící a pracující nyní v USA. Isaac se narodil v Izraeli, kde také jako malý kluk často chodil do kin na různé filmy. Když jednoho dne viděl film Sergia Leoneho HODNÝ, ZLÝ A OŠKLIVÝ, rozhodl se, že bude filmařem. Na střední škole dokonce natočil spolu s otcem tři filmy na jejich 8mm kameru. Po střední škole nastoupil na tři roky do armády. Následně vystudoval univerzitu v Tel-Avivu se zaměřením na film a televizi.

Jeho režijním debutem je film FAREWELL, TERMINATOR (1987). Další snímek DESERT KICKBOXER (1992) se mu navzdory extrémně nízkému rozpočtu relativně povedl, a tak ho koupila společnost HBO, která tak dala Isaacovi první větší šanci. Následující roky však Isaac režiroval spíše televizní seriály. Za zmínku stojí hlavně ve své době populární STRÁŽCI VESMÍRU. Z jeho filmů můžeme jmenovat například COLD HARVEST, BRIDGE OF DRAGONS (oba 1999) či SPECIAL FORCES (2003). Žádný z těchto filmů však nedosáhl výrazného úspěchu.

Velký průlom přišel až v roce 2006, kdy Isaac natočil velmi úspěšný film UNDISPUTED II, který byl pokračováním jedničky s Wesley Snipesem. Následoval akční snímek PASTÝŘ (2008) s Jean Claude Van Dammem v hlavní roli. V současné době již Isaac dokončil další film NINJA (2009) a v post-produkci je třetí pokračování UNDISPUTED (2009). Připravuje se také na tři další filmové projekty.

Isaac Florentine má se svojí manželkou Barbarou čtyři děti a žije ve městě North Hills. Práce u filmu ho velmi baví, a tak se v budoucnu můžeme těšit na řadu jeho nových filmů.

Isaac Florentine csfd

HellfireHounds of WarSeizedTichá mstaV dosahu smrtiNinja 2: PomstaAssassin's BulletNeporazitelný: VykoupeníNinjaPastýřNeporazitelný II: Poslední zůstáváSpecial ForcesPower Rangers Time Force - Quantum Ranger: Clash for ControlU.S. Seals 2VyhnanecPátrací eso 2Hra s ďáblemBojovníkLet jestřábaPower Rangers Time ForcePower Rangers Lightspeed RescuePower Rangers In SpaceMighty Morphin Alien RangersPower Rangers ZeoWMAC MastersStrážci vesmíruPamátné bitvyAlexandr VelikýLife and Legend of Bob Wall, ThePower Rangers Zeo: Zeo QuestShalom La-Mechassel211: Volání o pomocNeporazitelný: Návrat králeThe Real MiyagiNew Gladiators


Aktualizace osobnostního profilu Isaac Florentine: 6.11. 2023 13:46