Jason Lee 53 let


Celým jménem Jason Michael Lee narozen ve městě Orange 25. dubna 1970 v Kalifornii. Už od dětství se věnoval skateboardingu, dokonce spolupracoval s legendou tohoto sportu Tony Hawkem. Mimochodem, společně obrdželi první páry bot od firmy Airwalk, která je také sponzorovala. Jason se pokoušel vystudovat Ocean View High Shool v Californii, bohužel ale neabsolvoval.

Jason byl od roku 1995 až do roku 2001 ženatý s herečkou a fotografkou Carmen Llywelyn. Nyní je zasnouben s Beth Riesgraf, která si s ním zahrál v jednom dílu MY NAME IS EARL. V roce 2003 se jim narodil syn.


25.4.1970
Orange, California, USA
Jason Lee csfd

MMezi námi medvědy ve filmuJay a mlčenlivý Bob: PřeprcAlvin a Chipmunkové: Čiperná jízdaCockedGood Ol' BoyLabutí píseňBehaving BadlyTellSecond SightKolumbovo náměstíNoahAlvin a Chipmunkové 3ShreddPoldovéAlvin a Chipmunkové 2Alvin a ChipmunkovéSuperpesClerks 2: Muži za pultemV tom domě straší!Ostrov samotySexy mrtvolaTáta na plný úvazekÚžasňákoviLíbí se mi, co dělášMužská záležitostPavučina snůVelký průšvihZloději z HarvarduJay a mlčenlivý Bob vrací úderPřed svatbou ne!Vanilkové nebeNa pokraji slávyDogmaÚspěšný MumfordNepřítel státuPod pokličkouPřáteléA Better PlaceHledám AmyZbraň davového šílenstvíDrawing FliesFlákačiMi Vida LocaThe Harper HouseMezi námi medvědy


Aktualizace osobnostního profilu Jason Lee: 31.10. 2023 20:53