Hannah John-Kamen 34 let


Celým jménem Hannah Dominique E. John-Kamen je britská herečka narozena jako nejmladší ze tří dětí. Matka je norská modelka a otec forenzní psycholog původem z Nigérie, odtud pochází její exotický vzhled.

Svou profesionální kariéru začala už v roce 2011, kdy poskytla svůj hlas ve videohře „Dark Souls“. Dále pokračuje hostováním v různých seriálech např. Misfits: Zmetci (2011), Black Mirror (2011), Whitechapel (2012), Syndicate (2012), Midnight Beast (2012) a The Hour (2012).

V roce 2012 přichází nabídka hlavní role v muizikálové show „Viva Forever“ založené na skladbách hudební skupiny Spice Girls. Premiéru měla 11. prosince 2012. Bohužel se dostalo této show negativní recenze, ale britský deník Daily Mirror výkon Hannah chválil a uvedl: „Je to škoda, že talentované herecké výkony, zejména Vivy v podání Hannah John-Kamen, jsou propuštěny klišé a olovnatými dialogy.“ Show byla nakonec 29. června 2013 ukončena.

V roce 2016 hostovala v seriálu HBO Hra o trůny, také v britském seriálu Černé zrcadlo a ve druhé sérii seriálu The Tunnel. V roce 2018 přijímá roli Ghost v marvelovském filmu Ant-Man a Wasp a v témže roce hraje taktéž důležitou roli ve filmu Stevena Spielberga Ready Player One: Hra začíná. Následně si zahrála ve sci-fi seriálu Killjoys: Vesmírní lovci.


6.9.1989
Anlaby, East Yorkshire, England, Velká Británie
Hannah John-Kamen csfd

ThunderboltsBreaking PointUnwelcomeResident Evil: Raccoon CitySAS: Zrození Černé labutěAnt-Man a WaspReady Player One: Hra začínáTomb RaiderStar Wars: Síla se probouzíThe ArkBrave New WorldCizinecKilljoys: Vesmírní lovciTemný krystal: Věk vzdoruHra o trůnyThe TunnelČerné zrcadloBananaCucumberSmrt v rájiŠťastné údolí


Aktualizace osobnostního profilu Hannah John-Kamen: 6.4. 2024 19:55