Tony Amendola 72 let


Tony Amendola se narodil se a žil v New Havenu,ve státu Connecticut. Navštěvoval Southern Connecticut State University a promoval v roce 1974. Po této univerzitě začal navštěvovat Temple University v Philadephii, zde graduoval v roce 1977 s titulem Master of Fine Arts Degree. V roce 1978 se rozhodl přesídlit do Los Angeles a najít si zde práci u filmu nebo u televize. Ačkoli krok to byl vskutku odvážný, žije v tomto městě dodnes.

Mezi jeho oblíbené role patří Petruchio ze hry Taming of the Shrew. A již zmíněná postava mistra Bra'taka z Hvězdné brány. Je ženatý a mezi jeho zájmy patří italská kuchyně, kultura a jóga. Mluví španělsky a italsky.


24.8.1951
New Haven, Connecticut, USA
Tony Amendola csfd

New LifeOtec StuCagedZase Vánoce?La Llorona: Prokletá ženaSanta FakeKarmaČelisti strachuPizza with BulletsWhen Duty CallsŠílená matkaAnnabelleThe Son of an Afghan FarmerBorderline MurderGreen Lantern: Emerald KnightsThe Perfect SleepMrtvýRead You Like a BookDobyvatelé rudé planetyMilenci z pizzerieOne More RoundDračí bouřeForbidden WarriorHráčiSestryKokainMegiddo: The Omega Code 2Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, AKolébka ve větruLéto v AlabaměZorro: Tajemná tvářChameleonOsamělá hvězdaÚtěk ze zajetíCisco KidSeznam smrti 2Srdcová trojkaKouzelníkBorrower - Oběti bez hlavFalse ArrestDark AvengerDrug Wars: The Camarena StoryThe Revenge of Al CaponeWildfireMaxieVolavkaiCarly RevivalNa vlásku: SeriálWill a GraceBylo, nebyloCastlevania


Aktualizace osobnostního profilu Tony Amendola: 11.3. 2024 20:15