Lance Barber 50 let


Lance Barber se již v 7 letech toužil stát se hercem poté, co zhlédl divadelní představení „Grease“ v divadle Barn. Studoval na Pennfieldské střední škole do roku 1991. Po ročním angažmá v Divadle Barn se spolu Jennifer Garner přestěhoval do Chicaga, v němž strávil pět let. Zahrál si v improvizační komedii „The Second City“.

Nejvýznamnější vedlejší role se dočkal v seriálu Teorie velkého třesku v roli Jimmyho Speckermana, který na střední škole šikanoval Leonarda Hofstadtera. Od roku 2017 jsme ho mohli vidět poprvé v jedné z hlavních rolí seriálu Malý Sheldon. V seriálu Malý Sheldon hraje Sheldonova otce George Coopera St. V jednom rozhovoru zmínil, že někteří fanoušci byli překvapeni, že si zahrál ve dvou souvisejících seriálech. V každém z nich hrál jinou roli.

Od roku 2014 žije v Los Angeles s manželkou, která je šéfkuchařka a mají spolu dvě děti.


29.6.1973
Battle Creek, Michigan, USA
Lance Barber csfd

Bláznův rájRaunch and RollBuster's Mal HeartTimms ValleyNominace na OscaraThe Lather EffectThe Godfather of Green BayBad MeatJako MikeMalý SheldonIt's Always Sunny in PhiladelphiaTeorie velkého třeskuBlack-ishBrooklyn 99Předstírání


Aktualizace osobnostního profilu Lance Barber: 9.11. 2023 19:33