Tori Spelling 50 let


Victoria Davey Spelling se narodila v kalifornském Los Angeles jako dcera Carole Jean „Candy“ Spelling a věhlasného producenta Aarona Spellinga. Zdrobnělina jejího jména Tori znamená v japonštině ptáček. Tori má bratra Randyho, který je také hercem. Jako dcera Aarona Spellinga, který v 70. letech produkoval množství úspěšných televizních show a seriálu měla cestu k filmu umetenou a byla předurčena k tomu, aby se stala herečkou.

V červenci 2004 se Tori provdala za Charlieho Shaniana. Ještě než uzavřela manželství s Charliem chodila například se svým hereckým kolegou z BEVERLY HILLS 90210 Brianem Austinem Greenem, s Nickem Salavasem (synem Tonyho Salavase) nebo s Vincentem Youngem. Její manželství s Charliem ale nebylo příliš šťastné, od prosince 2005 žili manželé odděleně poté, co se Tori zamilovala do herce Deana McDermotta. Manželství s Charliem vydrželo jen necelé dva roky a skončilo v dubnu 2006 rozvodem. Již měsíc po rozvodu se Tori provdala za Deana, se kterým žije dosud a má s ním dvě děti. Jejich starší syn Liam Aaron (své druhé jméno dostal po otci Tori) se narodil v březnu 2007. Jejich mladší dcera Stella Doreen (druhé jméno dostala po Deanově matce) se narodila v červnu 2008. Tori se ve svém volném čase intenzivně věnuje tvůrčímu psaní - napsala již dvě knihy: autobiografii „sTORI Telling“, která se objevila na seznamu bestsellerů časopisu New York Times, a později druhou knihu nazvanou „Mommywood“. Tori se intenzivně angažuje také v charitativní činnosti – spolupracuje například s organizací DREAM Foundation, která pomáhá vážně nemocným lidem naplnit jejich sny.


16.5.1973
Los Angeles, California, USA
Tori Spelling csfd

Žraločí tornádo 6Izzie's Way HomeMother, May I Sleep with Danger?The Mistle-TonesCthulhuPolibte nevěstuTajemný důmMyšlenky na vražduMlčeníRodina podle plánu50 Ways to Leave Your LoverDobyvatelé vesmíruSol GoodeVánoční návštěvaNaked MovieScary Movie 2KriminálníciTrickAlibiDům přitakáníVřískot 2Noci s vrahemStudentka na telefonŠpinavé kšeftyAwake to DangerA Friend to Die ForOddíl z Beverly HillsTři královéShooting StarsBH90210Mystery GirlsJake a piráti ze Země Nezemě90210: Nová generaceSmallvilleGriffinoviSo noTORIousAmerický tátaSo DowntownBeverly Hills 90210


Aktualizace osobnostního profilu Tori Spelling: 20.4. 2024 12:39