Cindy Crawford 58 let


Už asi nikdo nespočítá, kolik krásných a úspěšných modelek se na sklonku své kariéry pokusilo přehodit výhybku a stát se stejně úspěšnou herečkou. Že to není vůbec snadné, a že božské tělo, krásná tvář i zářivý úsměv k Hollywoodským výšinám nemusí stačit, dokazuje životní příběh jedné z nejslavnějších a nejžádanějších topmodelek 80tých a 90tých let Cindy Crawfordové.

Prvním Cindinými úspěchem byla účast ve finále prestižní soutěže agentury Elite, Look of the Year. V roce 1984 odmaturovala na střední škole a dostala se na Northwester University. Avšak dlouho vysokoškolačkou nebyla, neboť se již naplno rozjela kariéra modelky, a tak se v roce 1986 přestěhovala do New Yorku. Pak následoval raketový vzestup i pozice jedné z top modelek společně vedle Lindy Evangelisty, Claudie Schiffer, Christy Turlington či Naomi Cambell. V roce 1988 se pak stává první top modelkou, která pózuje nahá pro pánský časopis Playboy, což krom několika málo stamilionů mužů na světě upoutalo i hudební stanici MTV, jenž ji nabídlo smlouvu na módní show HOUSE OF STYLE (1989 – 1995).

12. prosince 1991 si tehdy nejkrásnější žena světa bere za muže nejkrásnějšího muže Hollywoodu Richarda Gerea a vytvoří spolu nejkrásnější pár vesmíru... vydrží však spolu jen čtyři roky, poté se v roce 1995 rozvedou a Gere raději odjede meditovat do Tibetu. To už však přichází Cindina první velká filmová příležitost po boku Williama Baldvina v akčním filmu JAKO ŠTVANÁ ZVĚŘ. Film, který stál 50 milionů a vydělal jen 11, byl i přes marketingovou masáž propadák a ani kritici ji moc nepochválili. A tak Cindina první velká filmová role, byla i rolí poslední. Objevila se sice potom ještě v dalších snímcích, ale tam již hrála buď samu sebe, nebo to byly jen drobné štěky.

Po rozchodu s hercem Richardem Gerem se hovořilo o jejím vztahu s Robertem de Nirem, či Valem Killmerem. Rybník všem, však vypálil dne 22. května 1998 Rande Gerber, který se se Cindy oženil a v současné době s ní má dvě děti.


20.2.1966
DeKalb, Illinois, USA
Cindy Crawford csfd

Bodyguards - Guardie del corpoOpičí čáraWe Married MargoElmopalooza!Klub 54Jako štvaná zvěřTajemství mého úspěchuMěsto ženKouzelníci z WaverlySvět podle JimaEllenTakoví normální mimozemšťanéFrasierHouse of StyleSupermodelkyGeorge Michael Freedom UncutPepsi, tak co bude s tou stíhačkou?Scouting for Girls: Fashion's Darkest SecretThe Genius of Gianni Versace AliveDark Side of the '90sPřátelé: Zase spolu30 for 30Duran Duran: There’s Something You Should KnowVodík versus HindenburgGeorge Michael: FreedomKevyn Aucoin Beauty & the Beast in MeDie Supermodels der 90er - Glamour, Skandale, FamilienglückJsem JFK JuniorOrbis: Nemocnice v oblacíchPop ModelsChasing BeautyKonzumní děti aneb Komercionalizace dětstvíBizarní jídlaTsunami Aid: A Concert of HopeCindy Crawford: A New DimensionBeautopiaIntimate Portrait: Cindy CrawfordCatwalkUnzippedCindy Crawford - Další výzvaCindyGetawayIn a New Light: A Call to Action in the War Against AIDSModels: The FilmIntimate PortraitTaylor Swift - Bad Blood


Aktualizace osobnostního profilu Cindy Crawford: 20.11. 2023 07:41