Tiffani Thiessen 50 let


Tiffani-Amber Thiessen se narodila 23. ledna 1974 v Long Beach v Kalifornii do rodiny Franka Thiessena (parkový designér ) a Robyn Ernestové (hospodyně). V Long Beach vyrůstala se svými rodiči a dvěma bratry. V osmi letech se Tiffani začala věnovat hraní a modelingu a následně se poprvé objevila v televizní reklamě. V roce 1987 dokonce získala titul Miss Junior Amerika. Po dokončení studií na střední škole se přestěhovala do Los Angeles a zkoušela se uplatnit jako modelka a herečka. Rok 1989 odstartoval její hereckou kariéru rolí v seriálu “KONEČNĚ ZVONÍ“.

V 90. letech se ještě objevila v několika televizních filmech a seriálech, většinou však pouze v méně výrazných rolích. Zahrála si i menší role například ve filmech OD SOUMRAKU DO ÚSVITU 2: KRVAVÉ PENÍZE Scotta Spiegela a PROUTNÍKOVI Reginalda Hudlina. V roce 2002 se Tiffani také objevila ve filmu Woodyho Allena HOLLYWOOD V KONCÍCH. Poté z filmového světa na několik let zmizela a objevovala se pouze v epizodních rolích televizních seriálů. V roce 2005 se provdala za herce Bradyho Smitha.

Její další větší role přišla až v roce 2007 v televizním filmu Armanda Mastroianniho PANDEMIC, kde je představitelkou jedné z hlavních postav. V roce 2008 by se měla objevit ve filmu WEAPON, který se právě natáčí.


23.1.1974
Long Beach, California, USA
Tiffani Thiessen csfd

Vánoce v ohroženíKybernátorPandemieStroller WarsEverything But the GirlVánoční dobrodružstvíExitusProutníkVím, co jsi dělal minulý pátek 13.Falešná láskaOd soumraku do úsvitu 2Speedway JunkyPohřbená tajemstvíSweet DreamsShe Fought AloneTajemství mého mužeZa pět minut dvanáct: Svatba v Las VegasZeťákKiller Among Friends, AZa pět minut dvanáct: Hawajský stylSaved by the BellAlexa a KatieAmerická manželkaVe službách FBIWhat About BrianFastlane


Aktualizace osobnostního profilu Tiffani Thiessen: 20.12. 2023 09:32