Joan Collins 90 let


Tato herečka se proslavila jako potvora Alexis v seriálu DYNASTIE. Na scéně debutovala již v devíti letech. Před kamerou debutovala v roce 1952. V roce 1955 zakotvila nastálo v Hollywoodu. I když natočila spoustu filmů, slavnou se stala díky televizi. Pózovala dokonce pro pánský časopis Playboy.

Joan Collins není jen populární herečkou, ale je taky úspěšnou spisovatelkou. Jako autorka se poprvé představila v roce 1978 autobiografií Past imperfect. Od té doby vydala několik dalších knížek. Její soukromý život nebyl nikdy tak růžový. Joan Collins má za sebou čtyři rozvody.


23.5.1933
Londýn, England, Velká Británie
Joan Collins csfd

Tomorrow MorningThe Loss AdjusterThe Time of Their LivesNaprosto dokonaléMolly MoonováSaving SantaThe Wicker TreeOzzieEllis na cestě ke štěstíTři staré grácieFlintstoneovi 2 - Viva Rock VegasJosef a jeho skvostný plášťTajný sňatekSladké lžiCoronation Street: Viva Las Vegas!Annie: Královská dobrodružstvíHart a Hartová: Dvě srdce v tříčtvrtečním taktuZa zimního slunovratuDecadenceSecrets of Fitness & BeautyMama's BackDynastie: ShledáníMonte CarloAféra CartierHer Life as a ManMaking of a Male ModelNutcrackerHomeworkPaper DollsWild Women of Chastity Gulch, TheOpáleníThe BitchČas supůHluboký spánekPoliziotto senza pauraThe StudZero to SixtyMravenčí terorPomicione, IlThe Bawdy Adventures of Tom JonesAlfie DarlingI Don't Want to Be BornVolání vlkůArbitro, L'Dark PlacesDrive Hard, Drive FastTales That Witness MadnessHrůzy nociMan Who Came to Dinner, TheTales from the CryptQuest for LoveRevengeExecutioner, TheUp in the CellarCan Hieronymus Merkin Ever Forget Mercy Humppe and Find True Happiness?Jestliže je úterý, musíme být v BelgiiLo stato d'assedioSubterfugeWarning ShotLa congiuntura


Aktualizace osobnostního profilu Joan Collins: 7.11. 2023 12:49