Hunter Parrish 36 let


Hunter Parrish je americký herec a zpěvák, který se narodil 13. května 1987. Jeho rodné město je Richmond ve Virginii, přesto vyrůstal v Plano, Texas. V roce 2007 absolvoval střední školu v Plano.

Objevil se i v několika filmech. První z řady byl KONEC SNĚNÍ. V roce 2007 se objevil ve snímku MEZI ŘÁDKY, kde hrál roli Bena Samuelse. V sprnu roku 2008 se připojil k Broadwayskému muzikálu Probuzení jara. V roli Melchiota Gabora odehrál celou jednu sezónu.

V roce 2009 se mihnul ve filmu ZNOVU 17, kde si zahrál hráče basketbalu. Ukázal se i ve snímku NĚJAK SE TO KOMPLIKUJE. V roce 2005 získal cenu na Method Festu za nejlepšího herce ve snímku STEAL ME. A také byl nominován na Young Artist Award za film KONEC SNĚNÍ.


13.5.1987
Richmond, Virginia, USA
Hunter Parrish csfd

AtrabiliousJane the NovelaTremorsTrable s exA Rising TidePořád jsem to jáZmizeláThe Space BetweenNějak se to komplikujePapírový hrdinaZnovu 17Mezi řádkyRodinná dovolená a jiná neštěstíCizinecSteal MeKonec sněníTa druhá černoškaRatchedováTohle jsme myQuanticoGood Girls RevoltHand of GodStoupenci zlaDobrá manželkaTrávaBatman: Odvážný hrdinaPound Puppies: Štěňátka do každé rodiny


Aktualizace osobnostního profilu Hunter Parrish: 5.11. 2023 18:03