Michael T. Weiss 62 let


Michael Terry Weiss, rodák z Chicaga, se narodil do neherecké rodiny. Jeho otec pracoval jako manažer v hutním průmyslu a matka byla v domácnosti, kde se starala o malého Michaela a jeho starší sestru Jamie Sue, která se později stala filmovou maskérkou. Michael chodil na Glenbrook North High Shool v Nothbrooku, kde byl nejen členem plaveckého a basketbalového týmu, ale i aktivním členem studentské rady. Po střední škole nastoupil na Univerzitu Severní Californie, kde se zapojil do školního divadelního spolku a kde v roce 1984 získal bakalářský titul z výtvarných umění.

Nejvíce se však proslavil coby Jarod v seriálu THE PRETENDER, kterému není žádná profese cizí. Za tuto roli byl dvakrát nominován na cenu Golden Satellite Award v kategorii nejlepší seriálový herec a potřetí na cenu Saturn Award v kategorii nejlepší mužský televizní herec. Kromě malých rolí ve spoustě televizních seriálů se v posledních letech věnuje také dabingu kreslených postav, kde využívá své schopnosti spolehlivě napodobit různé přízvuky a dialekty. Svůj hlas tak například propůjčil Tarzanovi. Vedle toho se také objevuje v divadelních hrách, sám dokonce několik napsal.

Z jeho soukromí je známo, že je výrazným ochráncem přírody. Doma používá minimum elektřiny a jezdí hybridním vozem. Je členem organizace pro podporu životního prostředí, sdružuje podobně smýšlející herce a snaží se veřejnost přesvědčit o důležitosti ochrany přírody.


2.2.1962
Chicago, Illinois, USA
Michael T. Weiss csfd

Sunset ParkSex ve městě 2FadeIowaSledge: The Untold StoryMarmaladeUntil the NightPsáno krvíTarzan a JaneBonesChameleon a strašidelný ostrovChameleon: Souboj vyvolenýchNet WorthFreeway II: Confessions of a TrickbabyManiakDům vzpomínekJeffreyAngel 4: UndercoverThe Big One: The Great Los Angeles EarthquakeKvílení vlkodlaků IVVezměte si mé dcery, prosímObyčejní lidéYoung JusticeBatman: Odvážný hrdinaSpravedlnost v krviStatus: NežádoucíBod GJustice League UnlimitedClubhouseHigglytown HeroesDrzá JordanLiga spravedlivýchThe Legend of TarzanThe Mummy: The Animated SeriesThe Zeta ProjectChameleonJackie Chan Adventures


Aktualizace osobnostního profilu Michael T. Weiss: 5.3. 2024 21:44