Brian White 49 let


Americký herec, tanečník a fotbalista Brian Joseph White se narodil 21. dubna 1975 nedaleko Bostonu v Massachusetts, matce Estelle – finanční poradkyni a otci Josephovi – basketbalovému hráči. Chodil na Darthmouth College, kde se specializoval na politickou psychologii a herectví. Dnes má dokonce licenci jako akciový makléř. Než se stal Brian dnes tak známou a úspěšnou filmovou hvězdou, hrál profesionálně fotbal pro New England Patriots (NFL) a lakros za Boston (NLL). Dnes vede také jím založenou taneční společnost, Dance Theatre.

Kde už ale zazářil nejvíce, to je snímek z roku 2007, STOMP THE YARD, kde si zahrál mladého breakového tanečníka, který po smrti bratra přijíždí k tetě a strýcovi do Atlanty. Vedle Dwaynea "The Rock" Johnsona si střihl takovou pomenší roličku, hráče fotbalu, v komedii THE GAME PLAN. V roce 2008, se objevil po boku Jasona Stathama, ve fantasy snímku, IN THE NAME OF THE KING: A DUNGEON SIEGE TALE. Dále jsme si ho, doufám, všimli ve snímku FIGHTING (2009), kvůli této roli si také trochu osvěžil bojové umění, v hlavních rolích Channing Tatum a Terrence Howard. Pak už jen z pár nejznámějších snímků, 12 ROUNDS, I CAN DO BAD ALL BY MYSELF, televizní seriál MEN OF CERTAIN AGE, který byl nominován na cenu Emmy.

Dnes žije Brian v Los Angeles v Kalifornii. A s tímto talentem a zkušenostmi můžeme jen stěží nevěřit, že se může těšit řadě úspěchů a slibné budoucnosti.


21.4.1975
Boston, Massachusetts, USA
Brian White csfd

Every Breath She TakesStereoscopeBlack PrivilegeDear FrankAmateurNever HeardWe Belong TogetherMedia36 Hour LayoverOnly for One NightBachelorsMy Favorite FiveS tímto prstenemWalterWhere Children PlaySomeone to LoveChata v horáchDobrák Deeds12 kolI Can Do Bad All by MyselfŽivot je bojDivoký StompMotiv 2: OdplataPlán hryRodina na prvním místěVe jménu králeDOA: Na život a na smrtNorth HillsWays of the FleshVenice UndergroundZmizeníZáklad rodinyŠpínaMr. 3000Švédská trojka 3Filmový hrdinaMalibooty!Osamělý strážceRedemptionNancy DrewMe and Mrs. JonesSomething to Sing AboutSvatebčanéDohazovačZelenáčFosters LawThe Black HamptonsHoward HighStereoscopeAmbitionsBronx SIUMonogamiePosedlý pomstou


Aktualizace osobnostního profilu Brian White: 11.4. 2024 13:43