Bonnie Bianco 60 let


Bonnie Bianco (vlastním jménem Lory Bianco) se narodila v Greensburgu ve státě Pensylvánie 19. srpna 1963. Tato americká zpěvačka a herečka začala kariéru v raném věku. Už ve svých deseti letech účinkovala v muzikálech, na veletrzích, či při vystoupeních v nemocnicích a rekonvalescenčních centrech.

V roce 1983 se účastnila filmového projektu Cindarella ´80 neboli u nás CINDY (1984). Ve filmu jí byla svěřena hlavní role, ve které de facto hrála samu sebe. Jde o moderní adaptaci pohádky o Popelce, která najde svého vysněného prince. Zde ho ztvárnil italský herec Pierre Cosso, se kterým Bonnie nazpívala i ústřední píseň „Stay“. V letech 1983-1985 vystupovala v italské varietní show Al Paradise, vysílané v sobotním hlavním vysílacím čase.

Teprve až v roce 1987 odvysílala německá televize filmovou Cindy jako čtyřdílnou minisérii. Poté nastala v Německu Cindymánie. Ústřední duet „Stay“ se držel několik týdnu na prvním místě v německých hitparádách, v rakouských a švýcarských se dostával stabilně do TOP 3.

Poté se po bolestném zvažování rozhodla ukončit spolupráci s bratry De Angelisovými a na přelomu 80. a 90. let vystřídala několik labelů, až nakonec zakotvila u WEA records. Její stále častější a delší cesty do Izraele ji vedly k uvědomění si, že se jí zastesklo po domově. Po americkém domově, rodině a přátelích, které před mnoha lety opustila. Toto uvědomění vedlo až tak daleko, že zrušila kontrakt s WEA, který garantoval 300 000 dolarů zisku a na další nabídky nechtěla přistoupit, protože se jí nedařilo dát dohromady dobrý realizační tým.


19.8.1963
Greensburg, Pennsylvania, USA
Bonnie Bianco csfd

Proč kočka není pes?Molly OCindy


Aktualizace osobnostního profilu Bonnie Bianco: 12.11. 2023 14:12