Suzanna Hamilton 63 let


Především televizní a seriálová herečka Suzanna Hamilton se narodila roku 1960 v Londýně. Její herecké počátky jsou spojeny s jedním z londýnských dětských experimentálních divadel, kde ji objevil filmový tvůrce Claudie Whatham a s jeho pomocí získala svoji první filmovou roli v rodinném snímku VLAŠTOVKY A AMAZONKY (1974). V polovině 70. let se rozhodla rozšířit své herecké vzdělání a nastoupila na prestižní školu Central School of Speech and Drama v londýnském Camdenu.

Na filmovém plátně se objevila rok poté ve vedlejších úlohách ve VZPOMÍNKÁCH NA AFRIKU (1985) a MĚSTEČKU WETHERBY (1985). V druhé polovině 80. let ztvárnila ještě role v několika evropských nízkorozpočtových filmech. Od 90. let působila v řadě britských televizních inscenacích a seriálech, objevila se také na divadelních prknech londýnského West Endu a věnovala se dabingu. Od narození jejího syna Lowella se Suzanna Hamilton objevuje na plátnech již velice sporadicky, za zmínku stojí role ve válečném snímku THE ISLAND ON BIRD STREET z roku 1997.


2.11.1960
Londýn, England, Velká Británie
Suzanna Hamilton csfd

My Feral HeartØen i FuglegadenVirtual Stranger, AA Relative StrangerMužský rodUpír storyNew Lease of Death, ASouboj srdcíThe House of Bernarda AlbaNever Come BackSmall ZonesVražda na východě, vražda na západěStimme, DieDes Teufels ParadiesJohnny BullUdržet senMěstečko WetherbyVzpomínky na Afriku1984A Pattern of RosesBrimstone and TreacleThe Wildcats of St. Trinian'sOne Fine DayTessVlaštovky a AmazonkyC.B. StrikeTajemství nových dinosaurůJane HallNew TricksJonathan CreekWing and a PrayerMcCallumTECXSaracenStreetwiseInspektor MorseRuth Rendell MysteriesWish Me LuckBoonCasualtyPoldovéDisraeliVictorian ScandalsEdwardians, ThePlay for TodayBenjamin's StruggleGoodie-Two-Shoes


Aktualizace osobnostního profilu Suzanna Hamilton: 2.11. 2023 09:50