Kerr Smith 52 let


Měří 180 centimetrů a je ve znamení ryb. Má mladší sestru Allison. Oženil se s herečkou Harmoni Everett dne 7. července 2002.

Po návratu zpět do rodného Extonu pracoval se svým otcem v marketingové firmě. Ale tušil, že to nebude asi jeho životní cesta a tak se přestěhoval do New Yorku, aby se mohl věnovat herectví. Jeho první zkušenost byla ve školním divadle ve hře "Král a já", kde ztvárnil Sira Edwarda Ramseyho.

Do podvědomí diváků se zapsal jako homosexuální teeneger Jack McPhee v seriálu "Dawsonův svět" (Dawson's Creek). Z jeho filmografie můžeme jmenovat Nezvratný osud (Final Destination), Hladová noc, Pod tlakem nebo Velmi nebezpečné známosti 3. Objevil se i v krimiseriálu CSI: New York a Miami.

Má psa - boxera jménem Maxin. Je kvalifikovaným pilotem pro malá letadla, jezdí motocross a vlastní 3 počítače. Rád si zahraje ve volném čase golf nebo partičku pokeru. Sám se také naučil hrát na piáno.


9.3.1972
Exton, Pennsylvania, USA
Kerr Smith csfd

CriticizedJak roste nadějeWhat an IdiotSaige maluje nebeNezvratný osud 5Krvavý ValentýnAccidental MurderSilver LakeVelmi nebezpečné známosti 3Critical AssemblyPod tlakemHladová nocKlub zlomených srdcíNezvratný osudHit and RunwayLucid Days In HellDoktořiRiverdaleDo temnotyNámořní vyšetřovací služba L. A.FosteroviDoubtAgenti S.H.I.E.L.D.StalkerMyšlenky zločinceNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu Kerr Smith: 20.11. 2023 01:19