Izabella Miko 43 let


Izabella Miko (celým jménem Izabella Anna Mikołajczak ) se narodila 21. ledna 1981 v Lodži. Je to polská herečka, tanečnice a také ochránkyně přírody. Narodila se polským hercům ( Dyląg Grażyna a Aleksander Mikołajczak), vyrůstala ve Varšavě a kde také se také rozhodla studovat Národní baletní školu. Patnácté narozeniny slavila společně s matkou v New Yorku kam je pozval americký choreograf, později jí bylo nabídnuto stipendium na americké baletní škole. Později však utrpěla zranění páteře a zranění kotníku.

Maličkosti: Izabella podporuje zelenou politiku a časopis Maxim jí v roce 2001 umístil na 48. příčku z celkového počtu 100 nejpřitažlivějších žen na světě. Má bratra a umí plynně mluvit anglicky, francouzsky a polsky. V současně době se učí mluvit italsky. Pro hudební skupinu The Killers účinkovala v hudebním klipu Mr. Brightside. Její ekologická nadace se jmenuje EkoMiko.


21.1.1981
Łódź, Polsko
Izabella Miko csfd

Futro z misiaPlaneta nezadaných 2The RakeParadise PicturesThe FrontierStep Up: All InTělo jako nepřítelMake Your MoveTwo JacksČas hrdinůRepoSouboj TitánůDvojí identitaLove and DanceKronika rodu SpiderwickůTemné uliceCrashingFlakesNežádej svůj poslední tanec 2ParkThe House of UsherSbohem, černý ptáku!Shore, TheMinimal KnowledgeHladová nocDivoké kočkyKuchnia polskaNiech zyje miloscPan Kaňka ve vesmíruZakoleLetuškaNámořní vyšetřovací služba: HawaiNámořní vyšetřovací služba L. A.Myšlenky zločinceTeta MickOdstřelovačChicago FireSpravedlnost v krviTým ŠkorpionKurz sebeovládáníLovci duchůLáska bolíMstitel Cape


Aktualizace osobnostního profilu Izabella Miko: 25.11. 2023 18:25