Maggie Grace 40 let


Maggie Grace (pravým jménem Margaret Grace Denig) se narodila ve městě Columbus v Ohiu. Už odmala navštěvovala kurzy herectví a tance. Hrála v několika dětských představeních na církevní škole, kde studovala. Když v šestnácti dokončila studium, tak se za pomoci své matky vydala do Hollywoodu.

Seriál jí přinesl také první filmovou roli. A to v hororu Ruperta Wainwrightea MLHA. Film bohužel propadl jak u diváků tak i u kritiky. Podobný osud snad nepotká filmy SUBURBAN GIRL a JANE AUSTEN BOOK CLUB, které momentálně dokončuje. V produkci Luca Bessona nyní natáčí ve Francii film TAKEN, ve kterém si zahraje dceru Liama Neesona. Uvažovalo se i o jejím obsazení do role Kitty Pryde v třetím pokračování X-MEN: POSLEDNÍ VZDOR, z její účasti bohužel sešlo.

Maggie se umístila v anketě časopisu Maxim o nejvíc sexy děvče na 27. místě a ve stejné anketě pro časopis FHM na místě 44. Má kočku jménem Roo, kterou si pořídila během natáčení Ztracených na Hawaii. Mezi jejími kolegy je také známá pod přezdívkou Miss America (kvůli její kráse).


21.9.1983
Columbus, Ohio, USA
Maggie Grace csfd

The FollowerThe Secret Art of Human FlightSvatební pohromySuper podvodV oku hurikánuCesta bez návratuThe Scent of Rain & LightningShowing RootsVe znamení lásky96 hodin: ZúčtováníVíkend s AlexemWall StreetZa láskou do PařížeDecoding Annie ParkerWhen Calls the Heart96 hodin: OdplataTwilight sága: Rozbřesk - 2. částÚtěk z MS-1Twilight sága: Rozbřesk - 1. částExperimentRychlejšíVánek osuduZatím spolu, zatím živiMalice in Wonderland96 hodinHolka z předměstíLáska podle předlohyLost: RevelationMlhaZtraceni: CestaCreature UnknownDvanáctimílová cestaShop ClubVražda v GreenwichRachel's RoomŽiví mrtví: Počátek konceFear the Walking Dead: The Althea TapesMystérium sexuCalifornicationStoupenci zlaSusanna


Aktualizace osobnostního profilu Maggie Grace: 12.3. 2024 20:17