Andrew Bachelor 35 let


Andrew B. Bachelor, známy ako King Bach, je kanadsko-americký internetový tvorca, tvorca obsahu a herec. Narodil sa v Toronte rodičom Ingrid Mourice a Byron Bc, má ešte mladšiu sestru Christinu. Andrew patrí do prísnej kresťanskej rodiny. Obaja jeho rodičia sú účtovníkmi jamajského pôvodu. Jeho rodina sa presťahovala na West Palm Beach na Floride, keď mal dva roky. Býva v Hollywoode.

Titul najsledovanejšej osoby získal vďaka aplikácií Vine v marci 2015. Taktiež je známy aj pre svoj kanál YouTube, BachelorsPadTv. Založil vlastnú produkčnú spoločnosť Bach Enterprises, kde produkoval, režíroval a vystupoval na niekoľkých projektoch, vrátane krátkeho filmu Agent Steele (2012).


26.6.1988
Toronto, Ontario, Kanada
Andrew Bachelor csfd

Family SwitchFearFloatLegend of the White DragonStrážci Galaxie: Volume 3North of the 10National ChampionsThe House Next Door: Meet the Blacks 2Chůva na zabití: Krvavá královnaCoffee & KareemGreenland: Poslední úkrytSvatební pohromySváteční randeThe F**k-It ListKraj světaAirplane ModeGame Over, Man!Všem klukům, které jsem milovalaWhen We First MetAngry AngelChůva na zabitíDisconnectedGrow HouseKde jsou prachy?TrestanecMeet the BlacksPadesát odstínů černéWe Are Your FriendsGroundedCreepshowKontaxtSneakerheadsŽiví mrtvíAngie TribecaWorkaholicsEasyResident AdvisorsThe Mindy ProjectThe Soul ManBlack JesusProfesionální lháři


Aktualizace osobnostního profilu Andrew Bachelor: 8.11. 2023 04:05