Ján Sebechlebský 57 let


Ján Sebechlebský se narodil 6. května 1966 v tehdy československém Žiaru nad Hronom a ve stejném městě následně vystudoval gymnázium. Po odmaturování na gymnáziu byl přijat na pražskou FAMU, kde začal studovat obor hrané režie. Ještě během studia zinscenoval absolventský film STRAŠIDELNÝ DŮM (1988) a o rok později TV film ŽEBRÁCKOU OPERU (1989).

Po štaci na Televizi Nova začal spolupracovat s Českou televizí, pro kterou natočil přes padesát dokumentárních snímků a v roce 2009 natáčel společně s Jiřím Vejdělkem televizní seriál PRVNÍ KROK. O rok později dostal šanci natáčet seriál KRIMINÁLKA STARÉ MĚSTO, který získal velmi pozitivní ohlasy od veřejnosti. Také natočil dva hudební klipy pro svého přítele Miroslava "Mekyho" Žbirku, 22 DNÍ a TY A JÁ.


6.5.1966
Žiar nad Hronom, Československo
Ján Sebechlebský csfd

Tichá poštaO léčivé voděBalada o pilotoviDefinice láskyČeská sodaOhnivé námluvyČas nádejíTajné životySvatby v BenátkáchKriminálka Staré MěstoObchoďákPrvní krokOrdinace v růžové zahraděČeská sodaČeské komorní zlatoMůj pokus o mistrovský opusInventura Febia


Aktualizace osobnostního profilu Ján Sebechlebský: 6.3. 2024 01:11