Soo Catwoman 0 let


Módní ikona londýnského punku 155cm vysoká Soo Lucas je známá jako Soo Catwoman a je často psaná nesprávně jako Sue Catwoman. Narodila se v severním Londýně roku 1954 jako desáté dítě. Velikou pozornost na sebe uvalila díky své vizáži a díky svému účesu roku 1976, kdy ve svých 21 letech s kytaristou Marcem Pirronim navštěvuje londýnskou punkovou scénu. Náhodou naráží na Johnnyho Rottena i Sida Viciouse, který na ní vybafl: ¨Oi! Nechceš hrát na basu v mé kapele Flowers of Romance?¨. Odpovídá: To by asi nešlo. Sid pohotově reaguje: Nevadí, stačí, že dobře vypadáš. Se Sidem bydlela v bytě na přelomu roku 76/77. V té době se pohybuje kolem podobně vypadajících členů Bromley Contingent, což byli první fandové Sex Pistols a jako groopie byla vídána na koncertech The Clash, Cortinas, The Stranglers, Heartbreakers, Wayne County, Blondie a Generation X.

Soo nazpívala i vokály Rat Scabiesově kapele Derwood Andrews k songu Backstabbers. Punk pro ní skončil rozpadem Sex Pistols a ze scény odchází, když čekala první dítě. Momentálně žije v Londýně se svou dcerou a synem.


7.12.2023
Londýn, England, Velká Británie
Soo Catwoman csfd

Punk: Anarchy on the BBCSex Pistols: Děs a běsPunk Rock MovieSex Pistols Number 1Sex Pistols: God Save The Queen Revisited


Aktualizace osobnostního profilu Soo Catwoman: 7.12. 2023 05:17