Lucas Black 41 let


Lucas se narodil 29. listopadu 1982 v Alabamě. Začal hrát už ve 14 letech a to roličku ve filmu STROM SNŮ, kde si zahrál po boku Kevina Costnera nebo Elijaha Wooda nebo ve seriálu TAJEMNÝ PŘÍBĚH AMERIKY.

Měl možnost si zahrát jednu z rolí ve filmu NÁVRAT DO COLD MOUNTAIN a potom se mu naskytla šance se objevit ve filmu SVĚTLA PÁTEČNÍ NOCI, kde hrál jednu z hlavních rolí a díky ní se o něm více vědělo a obsazení do hlavní role dramatu TEMNÉ VODY se dalo čekat.

Jako jeden z vojáků si zahrál ve filmu MARIŇÁK po boku Jakea Gylenhaala. Potom následovala hlavní role ve třetím pokračování RYCHLE A ZBĚSILE : TOKIJSKÁ JÍZDA, kde měl zatím asi nejvíce prostoru a možnost se ukázat. Tento mladý herec má za sebou celkem dost žánrů, ale velká role na něj asi teprve čeká.


29.11.1982
Speake, Alabama, USA
Lucas Black csfd

Birthright OutlawLegacy PeakRychle a zběsile 9Rychle a zběsile 742Země nadějeSeven Days in UtopiaLegieTough TradeSnížit seRychle a zběsile: Tokijská jízdaMariňákTemné vodyKiller DillerSvětla páteční nociNávrat do Cold MountainKrása divokých koníVychovatelkaLéto v AlabaměOur Friend, MartinAkta X - FilmBleskDuch minulostiSmrtící bumerangStrom snůNámořní vyšetřovací služba: New OrleansNámořní vyšetřovací službaAkta XTajemný příběh z Ameriky


Aktualizace osobnostního profilu Lucas Black: 15.11. 2023 01:14