Noah Schnapp 19 let


Noah Cameron Schnapp je americký herec. Má sestru dvojče jménem Chloe. Noah je Žid. Jeho rodina pochází z Montrealu, Quebecu v Kanadě, a proto má kanadské občanství. Noahova touha po hraní začala, když mu bylo asi 5 let poté, co sledoval Broadwayovu produkci „Annie“. Hrál herecké role ve školních a různých společenských hrách. Když mu bylo osm let, jeho herecký učitel navrhl, aby šel hrát profesionálně. Jeho rodiče Mitchell Schnapp a Karine Schnapp ho zapsali do hereckého programu na Westchester's Star Kidz, kde vystupoval s Alysonem Isbrandtsenem, a později se dostal na MKS & D Talent Management.

Za jednu epizodu v seriálu Stranger Things si vydělal 250 000 amerických dolarů. On a spolu-hvězdy Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo a Caleb McLaughlin soutěžili proti sobě v pořadu Spike's Lip Sync Battle v roce 2017. Noah si také zahrál v hudebním klipu LA Devotee od Panic!

Získal cenu SAG Award za svou roli v seriálu Stranger Things. Je také držitelem ceny Variety's Youth Impact Award.


3.10.2004
Scarsdale, New York, USA
Noah Schnapp csfd

The TutorHubieho HalloweenČekání na AňuRůzné chutě světaLegend of HallowaiianWe Only Know So MuchMost špiónůSnoopy a Charlie Brown. Peanuts ve filmuStranger ThingsLiza on DemandKdo jsi, Charlie Browne?Stranger SharksPanic! At The Disco - LA DevoteeThe CircleBurning QuestionsNickelodeon Kids' Choice Awards 20212019 MTV Movie & TV AwardsE! People’s Choice Awards 201952nd Annual CMA AwardsMTV Movie & TV Awards 2018The 75th Golden Globe AwardsBeyond Stranger ThingsMTV Movie & TV Awards 2017Bitva playbackůOk! TV


Aktualizace osobnostního profilu Noah Schnapp: 11.11. 2023 02:01