Gaten Matarazzo 21 let


Gaten John Matarazzo III, jak zní celé Gatenovo jméno, pochází z New Jersey a je prostřední ze tří sourozenců. Svůj kariérní debut si odbyl již v devíti letech a to přímo na divadelních prknech Broadwaye, kde účinkoval jako Benjamin v muzikálu „Dobrodružství Priscilly královny pouště“ a také jako Gavroche v „Bídnících“.

Gaten své současné popularity využívá naplno, ať už získáváním finančních prostředků pro společnost CCD Smiles, což je organizace, která se snaží pokrýt náklady na ústní operace pro pacienty, kteří trpí stejným onemocněním, nebo účinkováním ve  videoklipu Katty Parry „Swish Swish“. Jelikož také sám rád zpívá, nazpíval s některými profi sportovci vtipný spot (píseň „Don´t You“ od Simple Minds) jako upoutávku k Zimním olympijským hrám 2018.


8.9.2002
Little Egg Harbor Township, New Jersey, USA
Gaten Matarazzo csfd

Please Don't Destroy: The Treasure of Foggy MountainHonor SocietyHumpTátův drakAngry Birds ve filmu 2Stranger ThingsČerná listinaGreen Day - Meet Me On The RoofKaty Perry feat. Nicki Minaj - Swish SwishThe 75th Annual Tony AwardsTudum: A Netflix Global Fan EventBurning QuestionsNickelodeon Kids' Choice Awards 2021Nickelodeon's Unfiltered2019 MTV Movie & TV AwardsDěsivá setkáníHollywood InsiderThe 75th Golden Globe Awards23rd Annual Screen Actors Guild AwardsBeyond Stranger ThingsIMDb on the Scene - InterviewsMTV Movie & TV Awards 2017ChelseaQuotidienBitva playbackůThe Tonight Show Starring Jimmy FallonOk! TVHalloween WarsJonathan Ross Show, TheCelebrity Family FeudJimmy Kimmel Live!Show Ellen DeGeneresovéE! Živě z červeného koberceExtraWGN Morning NewsEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Gaten Matarazzo: 31.3. 2024 12:39