Sophia Anne Caruso 22 let


Sophia Anne Caruso je americká filmová a divadelní herečka, která se narodila jako nejmladší ze tří sourozenců. Když se u ní už v raném věku objevil divadelní talent, už jako malá začala chodit po konkurzech. Její první „profesionální“ role přišla už ve věku devíti let, kdy si zahrála malou Helen Keller ve Spokanském divadle ve hře na motivy filmu Divotvůrkyně.

O rok později se objevila ve snímku Jack of the Red Hearts, kde si zahrála roli sestry problémové dívky jménem Jack a také debutovala na Broadwayi ve hře „Blackbird“ s Jeffem Danielsem a Michelle Williams.

V roce 2017 stála u vzniku postavy Lydie Deetz v muzikálu „Beetlejuice“ podle stejnojmenného filmu Tima Burtona z 80. let, který se později v roce 2019 uvedl na Broadway, kde se z něj stal muzikálový hit a zařadil se tak mezi spoustu dalších populárních Broadwayských muzikálů.

19. února 2020 však Sophia odešla od produkce muzikálu, původně z neznámých důvodů a následně natočila film Škola dobra a zla pro Netflix, kde ztvárnila jednu z dvou hlavních rolí pod taktovkou režiséra Paula Feiga.


11.7.2001
Spokane, Washington, USA
Sophia Anne Caruso csfd

Škola dobra a zla37Jack of the Red HeartsThe Sound of Music Live!Jsem číslo čtyřiOko dravceEvilSmashThe 73rd Annual Tony AwardsHollywood First Look FeaturesBroadway Profiles with Tamsen FadalStrašidelné příběhy celebrit


Aktualizace osobnostního profilu Sophia Anne Caruso: 14.3. 2024 14:28