Craig Horner 41 let


Tento ne příliš známý herec se narodil 24. ledna 1983 v Brisbane v Australii. Zde chodil i na vysokou školu, kde objevil svoji zálibu v herectví, údajně prý poté co si sám zahrál v divadelní inscenaci Sen noci Svatojánské od W. Shakespeara. Po studiích se tak vrhl hned do filmového průmyslu.

V posledních letech se dostal do povědomí všech mladých Australanek, když v letech 2005 - 2008 ztvárnil postavu Garryho Millera v seriálu BLUE WATER HIGH, kde mohl ukazovat své vypracované tělo na plážích Austrálie na surfařském prkně. Krom outdoorových sportů, které i v normálním životě miluje, taky rád hraje na kytaru a píše texty k písním.

Zatím jeho největší rolí, díky kterou se proslavil i ve světě, je postava Richarda Cyphera v seriálu LEGEND OF THE SEEKER, zfilmovaného podle knižní předlohy The Sword of Truth od T. Goodkinda. Craig zde hraje hlavní postavu tzv. Hledače pravdy, který se rodí jednou za 100 let, když se je lidstvu nejhůře a je ohrožováno zlem, tentokrát v podobě tyrana Darken Rahla. Na cestě ho provází čaroděj prvního řádu Zed a zpovědnice Kahlan. Craig zde předvádí výborné herecké výkony jak s mečem v ruce tak i bez něj, často ale také neopomíná sundat si při různých příležitostech trikot a ukázat své tělo.


24.1.1983
Brisbane, Queensland, Austrálie
Craig Horner csfd

Taková moje láskaNeviditelné zloPlavat proti prouduNejasnýZáhady Rock IslanduBylo, nebyloThe DeletedHindsightTajemství PravdyH2O: Stačí přidat voduMonarch CoveStřední škola Blue WaterCybergirlThe Dying Kind


Aktualizace osobnostního profilu Craig Horner: 11.4. 2024 15:44