Anna Julie Slováčková 28 let


Anna Julie Slováčková se narodila do slavné umělecké rodiny. Jejími rodiči jsou Dagmar Patrasová a Felix Slováček.

Od 18 let se věnuje i muzikálům. Objevila se například v muzikálech „Sněhová královna“, „Krysař“ nebo „Doktor Ox“. V roce 2016 se zúčastnila show Tvoje tvář má známý hlas. Ve stejném roce získala roli zdravotní sestry radky v Ordinaci v růžové zahradě.

V roce 2019 jí byla diagnostikována rakovina prsu, ze které se ale vyléčila. Anna se věnuje především zpěvu – s kapelou Aura vydala na začátku roku 2021 album.


22.8.1995
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Anna Julie Slováčková csfd

Ordinace v růžové zahraděOhnivý kuřeNáhlé bezvětří13. komnataBravó, pane dirigenteRecitál Bohuše MatušeAnna Julie Slováčková & Band: PokojAnna Julie Slováčková & Milan Peroutka: Čas zastavit časAnna Julie Slováčková & Band feat. Marta Jandová: SlunečnicePokáč: I když jsme plešatý ft. Anna SlováčkováAnna Julie Slováčková - PosedláPerutě - Žij a tancujMaxíci feat. 43 interpretů: Šťastná hvězdaKoncert Dětem UkrajinyNárod sobě - kultura toběSemafor „60“Kapka medu pro VerunkuČeské hlavičky 2023ŠampioniJukebox Honzy DědkaMagic ShowMůj muž to dokážePovídej30+ OtázekHvězdné výzvyFace to FaceKapka nadějeExtra HostProstor XBlízká setkáníVIP UZdravotní test národaHvězdná pártyPevnost BoyardTvoje tvář má známý hlasNa baruMáme rádi Česko


Aktualizace osobnostního profilu Anna Julie Slováčková: 1.4. 2024 05:15