Michaela Badinková 45 let


Michaela Badinková se narodila ve slovenských Malackách roku 1979. Vyrůstala po boku své starší sestry Kataríny a mladšího bratra Viktora. Její maminka je vychovatelka a tatínek zámečník. Vystudovala konzervatoř v Bratislavě, kde její spolužačkou a kamarádkou byla Zuzana Norisová. Po studiu hostovala v divadlech v Bratislavě a Nitře.

V nejbližší době ji uvidíme ve filmu BRATŘI KARAMAZOVI režiséra Petra Zelenky. Míša je vegetariánka. Má ráda víno, přátele, rodinu, malování, zpěv a tanec. Prozatím je svobodná. Účinkovala v divadelních hrách Pomáda, Miluju tě,ale, Balada pro banditu, Divotvorný hrnec nebo v komedii Harvey a já.


25.1.1979
Malacky, Československo
Michaela Badinková csfd

Kouzelník ŽitoJak básníci čekají na zázrakKaramazoviVelkofilmClochemerleJak básníci neztrácejí nadějiZa mestskými múrmi: Kováč JurajOrdinace v růžové zahraděSpecialistéSestričkyNejlepší trapasyTrapasyCesty domů3 plus 1 s Miroslavem DonutilemTo nevymyslíš!UlicePřípady profesora CapellarihoThe ImmortalZa mestskými múrmiO Básnících aneb Jak šel čas s filmovými básníkyFilm o filmu: Jak básníci neztrácejí nadějiPod jednou střechou 2004Harvey a jáChameleonTa třetíTvoje tvář má známý hlas


Aktualizace osobnostního profilu Michaela Badinková: 11.11. 2023 11:25