Petr Vágner 46 let


Herec, moderátor, dabér a model Petr Vágner se narodil 1. září 1977 v Bílovci. Vystudoval Střední odbornou školu polygrafickou v Praze, a poté pražskou Vyšší odbornou školu hereckou. Ještě v dobách studií hrál v Národním divadle (Hamlet, Hypermarket), Stavovském divadle (Mnoho povyku pro nic nebo Komedie omylů), Divadle na Vinohradech (Dáma od Maxima), divadle Metro (Oskar) a v Divadle Radka Brzobohatého. V posledním jmenovaném hrál a hraje stále mj. ve hrách: Vyhazovači, Klec bláznů, Dvanáct rozhněvaných mužů nebo Boží dopuštění.

Petr se také angažuje v dabingu, reklamách, modelingu, namlouvá spoty, moderuje různé speciální akce i mimo umělecký svět. V soukromí se věnuje adrenalinovým zálibám - parašutismu, střílení, kick-boxu, golfu, horolezectví, potápění, judu, karate, lyžování, snowboardingu, jízdě na kole, koni, bruslích, ale také šermu, žonglování, akrobacii a tanci. Je ženatý s novinářkou Gábinou, žijí v Praze, kde vychovávají dceru Lillian Miu. Má také rád svět vůní a momentálně preferuje značku Guess.


1.9.1977
Bílovec, Československo
Petr Vágner csfd

Jan ŽižkaVůně kávyČertova nevěstaVeni, vidi, viciExpertiPrachy dělaj člověkaHartova válkaJohanka z ArkuJohanka z ArkuNa vlnách JadranuModrý kódPřístavVraždy v kruhuClonaBouřlivé vínoOrdinace v růžové zahraděAch, ty vraždy!TrapasyUliceRedakceDunaPressoVzteklý cestujícíMůj muž to dokáže30+ OtázekCo Čech, to trenér!Sport StarGalakoncert Kapky nadějePevnost BoyardMuži proti ženámKurňa, co to je?


Aktualizace osobnostního profilu Petr Vágner: 8.12. 2023 16:13