Gabriela Partyšová 45 let


Narodila se 9.6. 1978 v Brně. Navštěvovala zde hudební školu a poté zde vystudovala na soukromém gymnáziu. Již v devíti letech vyhrála konkurz do brněnského dabingového studia, děstké role a role dospívajících dívek - např v seriálu Dallas. Zárověň se dala i na hudební dráhu. V roce 1996 vydala své první CD - Gabriela - Hledej lásku.

V současné době moderuje a zpívá na společenských a firemních akcích. Je radaktorkou dvojstrany o módě ve společenském časopise Rytmus života, kde hodnotí oblékání českých a zahraničních celebrit. Od září 2008 je večírkovou a módní reportérkou pořadu TOP STAR MAGAZÍN. Je vdaná a má dvouletého syna Kristiána.


9.6.1978
Brno, Československo
Gabriela Partyšová csfd

30+ OtázekČeský slavík 21Život ve hvězdáchCirkus Cirkus FestivalNa baruUpgradeMáme rádi ČeskoČeská Miss 2012Bubo buboCafé BarrandovSilvestr na plážiTOP STARAno, šéfe!Jak se staví důmTescoma s chutíTOP STAR magazínUvolněte se, prosímČeský slavík Mattoni 2002GO - GO šouBanánové rybičkyZlatá mřížNikdo není dokonalýPráskEsoSnídaněTelevizní novinyDonšajniUlovit miliardářeExpertiPrachy dělaj člověkaVyprávějČetnické humoreskyHolka od Červený řeky


Aktualizace osobnostního profilu Gabriela Partyšová: 19.4. 2024 11:48