Yuan Chuan 0 let


Tajvanský herec a bojový umělec Yuan Chuan se narodil se jako Dong Chuan-Yuan v Tainanu na Tajvanu. Chuan je také znám jako Kang Jia a mluví plynně tajvansky, mandarínsky a japonsky. Jeho matka je Němka a jeho mladší bratr Li Tung byl boxer a později rovněž známý herec. Po dosažení prvních větších úspěchů u tajvanských diváků se oba bratři přesunuli do Hongkongu, kde podepisují smlouvy s gigantem Shaw Brothers.

Nejpamětihodnější pro fanouškovskou kung-fu základnu zůstane Yuan Chuan s rolemi v The Gloomy Tower (1977), The Invincible Armour (1977) a v The Crane Fighters (1979). Během 80. let se pohybuje v tajvanských béčkových vodách a svou kariéru zakončil v erotičnu Honey Bee (1995). Na svém kontě zanechal více než 80 filmových rolí.


3.11.2023
Tainan, Tchaj-wan
Yuan Chuan csfd

Iron Fist PillageNinja PowerforceDeath Code: NinjaKrvavé komandoNinja: American WarriorLong hu xuan fengNu wang feng fu qiaoWu zhi zhan she li ziSan dou hao guan yinShi ba yu luo hanYi dai tian jiaoFu jiGui ma da xiaOcelová pěstShao Lin ban pan tuShao Lin san shi liu zhuShao Lin xiong diJu ma paoShao Lin zu shiShi san tai bao Li Cun XiaXia nu bao ta jieChao zhu gong fuFei hu xiao ba wangDa nei gao shouPi li quanDa jue douXia shi hangZhong kui niang ziChun huoJin yi da xiaMstaShuang xi ling menLuo xieRen tou maTao li chun fengYiu yan kuang liuTian xia di yi jian


Aktualizace osobnostního profilu Yuan Chuan: 3.11. 2023 02:18