Barbora Srncová 54 let


Barbora Srncová, dcera zakladatele Černého divadla Jiřího Srnce a malířky Emmy Srncové, se narodila v 5. 8. 1969 v Praze. Své dětství prožila po boku babičky, která ji vychovala, protože divadlo bylo pro její rodiče časově náročným zaměstnáním. Vystudovala Státní konzervatoř v Praze, na kterou byla přijata hned napoprvé. Zde také v prvním ročníku natočila romantickou inscenaci "Cowdor a Fera". Po ukončení studií působila v Divadle Vítězslava Nezvala v Karlových Varech, v Černém divadle Praha, divadle Panoptikum a Ta Fantastika.

Prvním manželem Barbory Srncové se stal kadeřník žijící ve Švédsku Kaare Kvevik, se kterým má dcerku Emmu. Do druhého manželství vstoupila s českým hercem a zpěvákem Petrem Rajchertem. Kromě herectví se, stejně jako její matka, věnuje malování.


5.8.1969
Praha, Československo
Barbora Srncová csfd

Princezna a písařMalvínaAni málo, ani moc…StínVše pro firmuLotrando a ZubejdaSrdeční slabostiVenušin vrchModrá krevNehynoucí láskaPatnácté létoV erbu lviceSněhurkaŠplhající profesorMaigretův první případHeřmánková vílaKlecNemocný bílý slonPutování po Blažených ostrovechUtopím si ho sámÚtěk s CézaremThe Raggedy RawneySedmé nebeKrajina s nábytkemCawdor a FeraHonza a tři zakleté princeznyJako zajíciLabyrintŠpačkovi v síti časuDobrá čtvrťPolicejní pohádky strážmistra ZahrádkyPra pra praPřípady detektivní kanceláře OstrozrakTo jsem z toho jelenDraculův švagrKdyž se slunci nedaříBylo nás pět


Aktualizace osobnostního profilu Barbora Srncová: 6.11. 2023 19:22