Keith Richards 80 let


Keith Richards je britský kytarista a skladatel kapely The Rolling Stones. Richards také spolupracoval s umělci jako Max Romeo, Hubert Sumlin, Les Paul, Tom Waits, Bono a The Edge z U2, Nona Hendryx, Jimi Hendrix , John Phillips a Aretha Franklin.

Podle všech přírodních zákonů tenhle člověk už měl být dávno mrtvý. Sjížděl se vším včetně prášků na menstruaci, nosem si prohnal i popel svého zesnulého otce a dodnes musí vypít denně alespoň jednu láhev vodky.

Možná nejslavnější kytarový riff v dějinách rokenrolu Richards složil, když si večer zbořený nahrával nápady na magneťák. "Ráno jsem si to pustil a nevěřil vlastním uším! Bylo tam 30 vteřin Satisfaction a půl hodiny chrápání."


18.12.1943
Dartford, Kent, England, Velká Británie
Keith Richards csfd

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivnaPiráti z Karibiku: Na konci světaMichael KohlhaasVyprávějUpp till kampSimpsonoviCatching Fire: The Story of Anita PallenbergLong Story Short: Willie Nelson 90The Rolling Stones: Rough DiamondsThe Session ManDarryl Jones: In the BloodImmediate FamilyMcEnroeMůj život jako Rolling StoneSheryl1971: Když hudba změnila úplně všechnoEric Clapton: Standing at the CrossroadsPopStoryBill Wyman: Ten z Rolling StonesKeith Richards, život s kytarouMick Jagger, rockový rytířNew Orleans: Město hudbyNo Expectations the Murder of Brian JonesRonnie Wood: Někdo tam nahoře mě má rádThe Rolling Stones: Bridges to Buenos Aires27: Zemřeli mladíChuck BerryRolling Stones - Hearts for PragueRolling Stones - Je to jen rock’n’roll?Rolling Stones – No Security, Live In San JoseThe Rolling Stones: Rock RoyaltyRock 'n' Roll Guns for Hire: The Story of the SidemenSvoboda a rockRolling Stones: Havana MoonThe Everly Brothers: Harmonies From HeavenThe Rolling Stones Olé Olé Olé!Totally Stripped: The Rolling StonesAmerická 70. létaBack BeatKeith Richards: Under the InfluenceThe Beatles: 1Untitled Keith Richards DocumentaryValokeilassa Atte BlomAmerická 60. létaŽivot podle Václava HavlaActor, TheEric Clapton's Crossroads Guitar Festival 2013Muscle Shoals


Aktualizace osobnostního profilu Keith Richards: 16.3. 2024 21:49