Jan Antonín Duchoslav 58 let


Narodil se v Praze v roce 1965. Jeho koníčky jsou lyžování, golf, jízda na kole, windsurfing, tenis a vodáctví. Na střední škole ho nejvíce bavil softball. Jeho vizáž je předurčena spíše záporným rolím, ale překvapivě kvůli tomu vzbuzoval velký zájem u děvčat. Jeho herecká kariéra začla až v sedmnácti letech a byla velmi krátká, skončila už o čtyři roky později. I za tak krátkou dobu se proslavil natolik, že ho každý poznává dodnes.

Antonín se dlouho vyhýbal vojně, ale nakonec přeci jen musel nastoupit na dva roky do Humenného, kde dělal velitele tanku. Byl tam spíše za celebritu, jelikož zrovna v té době běžela v televizi premiéra velmi sledovaného seriálu Třetí patro. Po absolvování vojny s herectvím skončil. Začal podnikat s dámskými ramenními vycpávkami. Dělal instruktora lyžování, rekvizitáře, produkčního a osvětlovače. V nedávných letech jsme ho mohli spatřit v teenagerovské komedii RAFŤÁCI. Je ženatý s Klárou Stibůrkovou, mají spolu dvě děti.


1.5.1965
Praha, Československo
Jan Antonín Duchoslav csfd

Fabrika smrti: mladá krvDítě číslo 44Vánoční KameňákMůj vysvlečenej deníkBastardi 2Czech Made Man2BobuleLíbáš jako BůhSněženky a machři po 25 letechRafťáciTo horké léto v MarienbaduMiluj bližního svéhoNon Plus UltrasKrvavý románZávistLáska z pasážeMalý vodní hadTísňové voláníSladké starostiSněženky a machřiUž mu to začaloPřípad RoubalSlunečnáRaplDoktor MartinDoktoři z PočátkůBastardiSanitka 2ObchoďákPolicajti z centraOrdinace v růžové zahraděVyprávějKriminálka AndělČerná sanitkaLetiště


Aktualizace osobnostního profilu Jan Antonín Duchoslav: 4.11. 2023 19:10