Matyáš Valenta 27 let


Narodil se v Praze v roce 1996. Už ve čtyřech letech se Matyáš objevil v reklamě. Osvědčil se a celkem už jich má na kontě třicet. Před pár lety se objevil v roztančeném spotu TV NOVA s názvem NOVAMBA. Jelikož byl velmi šikovný a nadaný, tak nemohl uniknout zájmu režisérů.

Menší role si zahrál také ve filmech MAHARAL-TAJEMSTVÍ TALISMANU a RAFŤÁCI, kde ztvárnil roli mladšího bratra hlavního hrdiny Vojty Kotka. V letech 2006 a 2007 získal ocenění Zlatý dudek za role ve filmech Rafťáci a Maharal-tajemství talismanu. Díky natáčení seriálu Ulice má velmi málo volného času, ale i tak zvládá spousu svých zálib. Hraje na klavír a flétnu.

Baví ho sport. Nejvíce tenis. Jeho cílem je vystudovat DAMU a stát se režisérem. Má sestru Annu Marii, která s ním hraje v seriálu Ulice.


21.7.1996
Praha, Praha, Hlavní město Praha, Česko
Matyáš Valenta csfd

Ulice v karanténěSezn@mkaO království z nudlí a štěstí bez koncePřípad nevěrné KláryUlice: Velká trojkaŠejdremKája a ZabiMaharal - Tajemství talismanuRafťáciA tou nocí nevidím ani jedinou hvězduSpecialistéObčankaLabyrintCukrárna3 plus 1 s Miroslavem DonutilemObětiZdivočelá zeměMaharal - Tajemství talismanuNadměrné maličkostiOrdinace v růžové zahraděUliceRedakceTutorialKrotitelé drakůHvězdná pártyDVA3Mattoni Koktejl Festival 2014Všechno nejlepšíZet boxKiWi Junior15 let TV Nova: Tretí vlnaMr. GSČétéčkoŽitoVolejte Novu


Aktualizace osobnostního profilu Matyáš Valenta: 9.11. 2023 07:27