Ernesto Čekan 51 let


Ernesto Čekan je český televizní a divadelní herec a dabér. Vždy ho bavilo napodobovat lidi a předvádět se. Poté, co v roce 1993 absolvoval Pražskou konzervatoř, účinkoval v Městském divadle v Mostě. Tam se objevil ve hrách „Balada pro banditu“ nebo „Malováno na skle“. Od roku 1995 hrál i v pražském divadle ABC a tam si zahrál ve hrách „Cikánský baron“ a „Slaměný vdovec“. Účinkoval také v divadle RB, které se nachází taktéž v Praze.

Jeho druhým rodným jazykem je španělština. Mezi jeho koníčky patří chovatelství a rád chodí pešky. Má sestry Štěpánku (z otcova prvního manželství) a Lauru a syna Daniela. Se svými rodiči žil rok v Mexiku a jeho maminka je z Uruguaye, kde se věnovala opernímu zpěvu. Zpěv chtěla následně studovat i v Evropě, ale peníze na studia v Itálii moc nebyly. V době socialistické země se však vypisovaly stipendia pro studenty z rozvojových zemí, a tak napsala do Rumunska a Československa, a nakonec vyšlo to druhé. Poté, co se zpěvem skončila, se stala překladatelkou. Jeho otec byl architektem a velvyslancem ČR v Mexiku.


31.8.1972
Praha, Československo
Ernesto Čekan csfd

PromlčenoJak si nevzít princeznuUbal a zmizZátopekCesta do ŘímaMuž, který se smějeBastardi 2RekvalifikacePohádkové počasíProbuzená skálaPrincezna ze mlejna 2Z pekla štěstíDědo, čarujByl jednou jeden poldaNesmrtelná tetaArachnéStudent VilémJanZtracená dcera z Frýdlantu hraduSilnější než jáZooŠpunti na cestěŠéfkaSlunečnáKrejzoviSeverWhiskey CavalierDáma a KrálOhnivý kuřeŽivot a doba soudce A. K.Tři mušketýři1864


Aktualizace osobnostního profilu Ernesto Čekan: 11.11. 2023 01:35