Rudy Youngblood 41 let


180 centimetrů vysoký Rudy Youngblood, vlastním jménem Rudy Gonzalez, se narodil 21. září 1982 v městečku Belton ve státě Texas, USA. TeeDeeNae, což v indiánském jazyce znamená silný chlapec, je jeho další jméno. Díky svému původu, za který se nestydí a plně se k němu hlásí je velkou hereckou modlou a nadějí původních obyvatel amerického kontinentu. V žilách jeho otce koluje pravá indiánská krev, ovšem smíšená z více kmenů a to kmenů Komančů, Creeů a Yaquiů. Matka je napůl američanka a napůl afričanka. Má dvě mladší sestry, o které se prý vzorně staral a pomáhal s jejich výchovou. Od mládí byl nesmírně nadaným umělcem. Věnuje se tanci, malování a zpěvu. Ale zároveň i všestranným sportovcem. Provozuje přespolní běh, jízdu na koni, box. Ve škole vyhrál mnoho soutěží. Tíhlo ho to tedy k mnoha odvětvím. Rodiče ho ovšem drželi zkrátka a dbali na to, aby nejdříve zdárně dostudoval.

Po tomto úspěchu podepsal smlouvu se společností International Creative Management (“ICM”), která zastupuje například takové herce jako Richard Gere, Kathleen Turner, Steve Martin, Laura Linney nebo James Brolin. V roce 2007 se stal spoluzakladatelem produkční firmy Elements, zajišťující divadelní a taneční vystoupení původních domorodých obyvatel Ameriky. Rudy je hrdý na to kým se stal i na svůj původ. A určitě se nehodlá měnit v hollywoodskou hvězdu. Nosí stále obnošené jeansy, které měl i při konkurzu Apocalypta a rád se účastní setkání domorodých komunit.


21.9.1982
Belton, Texas, USA
Rudy Youngblood csfd

InterceptThe Haunting of Hell Hole MineDandelion SeasonHell on the BorderCesta utrpeníHranice pašerákůWind WalkersBeatdownApocalyptoAmnesia


Aktualizace osobnostního profilu Rudy Youngblood: 2.11. 2023 19:50