Marla Sokoloff 43 let


Marla Lynne Sokoloff, americká herečka, se narodila 19. prosince roku 1980 v San Francisku. Na počátku 90. let se celá rodina přestěhovala do Los Angeles, města filmu. Marla začala navštěvovat místní střední uměleckou školu, kde studovala herectví a zpěv. V dětství posbírala mnoho pěveckých cen, s herectvím pak začala ve 12 letech, když se objevila v seriálu PLNÝ DŮM. Ztvárnila zde holčičku jménem Gia Mahan.

Ve volném čase se tato dívka s odzbrojujícím úsměvem věnuje skládání hudby nebo hraje na kytaru spolu s kapelou Smittin. V únoru 2006 vydala svoje první vlastní CD s názvem Grateful. Zajímavým koníčkem této brunety je i vlastní sbírka kytar.


19.12.1980
San Francisco, California, USA
Marla Sokoloff csfd

Napečeno s láskouThe Road Home for ChristmasUdálost velkolepých rozměrůModern LoveMůj splněný senSvatba o VánocíchChateau Meroux, TheScents and SensibilityGift of the MagiAsteroid KassandraBionicle: Zrození legendyKvětinářkaPast na ženichaPravidla hryVánoce v BostonuŠílená láskaLuxusní nabídkaPlayboy z prvákuThe TollboothSchůzka s temnotou: Dopadení Andrewa LusteraLincolnská středníAť to stojí, co to stojíHele vole, kde mám káru?The ClimbDívčí klubFreaky FridaySkutečný zločinZase máme plný důmHollywood DarlingsChirurgovéNouzové přistáníFosteroviMind GamesMelissa a JoeyKriminálka New YorkStatus: NežádoucíV těle boubelkyBig DayModern MenZoufalé manželky


Aktualizace osobnostního profilu Marla Sokoloff: 15.3. 2024 22:53