Adrian Jastraban 55 let


Tento slovenský rodák se narodil v Banské Bystrici roku 1969. Ve svém volném čase chodil za kamarádem, který dělal kulisáka v loutkovém divadle v Banské Bystrici. Díky tomu se rozhodl, že půjde studovat Vysokou školu muzických umění v Bratislavě. I když neměl žádné zkušennosti, vzali ho hned na loutkoherectví. O dva roky později přešel na Janáčkovu akademii muzických umění do Brna, kde se mu velmi zalíbila činohra.

V posledních letech je nejčastěji k vidění v Divadle Bez zábradlí. Do povědomí diváků se dostal v roce 2005 rolí Bedřicha Lišky v seriálu ULICE. K vidění byl také ve filmech. Např. ZPRÁVA O PUTOVÁNÍ STUDENTŮ PETRA A JAKUBA a ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU. Ze seriálů to jsou STRÁŽCE DUŠÍ a HOP NEBO TROP. Ve volném čase nejraději jezdí na hory kde snowboarduje. V létě chodí na túry. Má také rád bowling a surfování po internetu.


23.3.1969
Banská Bystrica, Československo
Adrian Jastraban csfd

SmršťMuž, který stál v cestěOběťVražedné stínyHavelUlice v karanténěVysoká hraNa střešeBůh s námi - od defenestrace k Bílé hořeDubčekRašínPřání k máníZádušní oběťZázračný nosJan HusSprávnej dresBez dotekuHořící keřHrobníkJánošík - Pravdivá historieSvědomí Denisy KlánovéCinka PannaÚčastníci zájezduA tou nocí nevidím ani jedinou hvězduMilenci a vraziŽelaryZpráva o putování studentů Petra a JakubaMatematika zločinuMísto zločinu České BudějoviceZlatá labuťKriminálka KrajHerecPrvní republikaSpecialistéKapitán ExnerČetníci z LuhačovicPustinaZa sklemPolicie Modrava


Aktualizace osobnostního profilu Adrian Jastraban: 14.11. 2023 10:57