Dennis Haysbert 69 let


Dennis Dexter Haysbert se narodil 2. června 1954 v San Mateo v Californii. Je osmý z devíti dětí, dvě sestry a šest bratrů. Po střední škole mu při výšce 1.94 m bylo nabídnuto sportovní stipendium, ale Dennis se nakonec rozhodl pro studium herectví v American Academy of Dramatic Arts. Dvakrát se rozvedl a má dvě děti z druhého manželství. Charlese a Katherine.

Nejvíc ho ovšem proslavil seriál "24", kde hrál senátora (později prezidenta) David Palmera, za něhož byl nominován na Golden Globe. Nyní ho můžeme vidět v seriálu The Unit. Dennis také propůjčil svůj hlas PC hrám, kupříkladu jako Irving Lambert v Pandora Tommorow a jako vypravěč Call of Duty: Finest Hour.


2.6.1954
San Mateo, California, USA
Dennis Haysbert csfd

Flamin' Hot: Koření úspěchuSniper: G.R.I.T. - Global Response & Intelligence TeamBez východiskaOstřelovač: Nebezpečná miseRychlá rotaHrátky s ohněmTajná posedlostZlomChristmas EverlastingPhenomKodachromeNa férovku, pane učiteliNakedTemná věžDead Rising: EndgameMariňák 3: V obleženíSniper - Lovec duchůBaby, Baby, BabyExperimenterMéďa 2Omaha StreetPovstání mrtvých: Strážní věžDear White PeopleDobrodružství pana Peabodyho a ShermanaMuži, ženy a dětiMysli taky jako chlapSin City: Ženská, pro kterou bych vraždilSniper 5Life of a KingVlkodlak: zabijácký virusVítejte v džungliLUVRaubíř RalfDetailyKung Fu Panda 2Osudové selháníSbohem, BafanoMariňákSindibád: Legenda sedmi moříDaleko do nebeCo se vaří?Láska a basketNáhodné setkáníThe Minus ManTřinácté patroHow to Make the Cruelest MonthPastPrvní liga 3: Zpátky do druhé ligyAbsolutní mocAmandaInsomniaPolibek vdovyThe Writing on the WallAž si vydechnuNelítostný soubojPrvní liga 2HallelujahStehy na dušiMr. BaseballPole lásky


Aktualizace osobnostního profilu Dennis Haysbert: 2.11. 2023 02:15