Jesse Bradford 44 let


Narodil se v roce 1979 v Connecticutu v herecké rodině. Už jako osmiměsíční dítě se poprvé objevil v reklamě. Od čtyř let se věnoval modelingu a jako pětiletý si zahrál v divácky úspěšném romantickém příběhu Ulua Grosbarda Zamilovat se (Falling In Love) po boku Roberta De Niroa a Meryl Streep. V roce 1990 se objevil v krimi Podezření (Presumed Innocent).

Pak už hrál ve spíše podřadných a béčkových filmech: Spencerův nový život (According to Spencer), Zloději času (Clockstoppers), nebo Nebezpečná známost (Swimfan). Dnes si už filmy vybírá s větší ostrahou. Naposledy hrál ve výborných filmech Samá chvála (Eulogy), Šťastné konce (Happy Ending), či ve filmu Vlajky našich otců (Flags of Our Fathers).


28.5.1979
Norwalk, Connecticut, USA
Jesse Bradford csfd

Merry Kiss CamThe California NoThe Year of Spectacular MenDead AwakeOdznak cti10 Rules for Sleeping AroundThe Power of FewSon of MorningPerfect LifeI Hope They Serve Beer in HellTable for ThreeBláznivá holkaThe EchoW.Vlajky našich otcůHeightsŠtastné konceSamá chválaNebezpečná známostZloději časuSpencerův nový životBravo, girls!Vraždy v Cherry FallsSpeedway JunkyVojákova dcera nepláčeRomeo a JulieDaleko od domovaNebezpečná síťKing of the HillThe Boy Who Cried BitchThe BoysMoje modré nebePodezřeníJiskraLáska na inzerátZamilovánMagnumMistr iluzeOdstřelovačCode BlackLoveNámořní vyšetřovací službaTeachersSequestered


Aktualizace osobnostního profilu Jesse Bradford: 17.12. 2023 22:24