Rebecca Romijn 51 let


Erotické sny, ktoré u mužov vyvolala po tom, čo sa nahá a predsa zahalená pohybovala v komixovej sérii X-Men, dostali povážlivú trhlinu vo chvíli, keď vyhlásila, že ako mladej sa jej páčili kamarátky a rada by to s nimi vyskúšala nie len pri víne. Čím sa zároveň dostávame k tomu, že ak aj má Rebecca herecký talent, zatiaľ je zaujímavá len fyzickým vzhľadom.

Prestávku medzi prvým a druhým dejstvom, strávila na pľace Briana DePalmu v rozporuplne prijatej noirovčine FEMME FATALE. Nech už si o kvalitách thrilleru s vaňovou pointou myslíte čokoľvek, zrejme uznáte, že málo terajších herečiek dokáže tak zmysluplne naplniť pojem "osudovej ženy", pričom prológ zo ženských záchodkov v Cannes, je preplnený až neznesiteľným bujarým lesbickým dusnom. Menej kontroverzne, ale aj viac nudne, bola prijatá SIM0NE Andrewa Niccola (scenárista Gattaci a Truman Show) s Al Pacinom ako skrachovaným režisérom, ktorý do svojho nového filmu obsadí krásnu herečku, z ktorej sa stane hviezda. Má to ale háčik - je to počítačový výtvor.

Nasledoval ROLLERBALL Johna McTiernana, ktorý nie je pokladaný za jeden z najhorších filmov kinematografie len na ČSFD, kde zúžitkovala akurát tak svoj atraktívny vzhľad. Neúspechom skončila aj komixovka THE PUNISHER, režijný debut scenáristu Jonathana Hensleigha, ktorý sa u nás dostal rovno do požičovní pod názvom Kat. Veľa vody nenamútil ani mysteriózny thriller s Robertom DeNireom GODSEND.


6.11.1972
Berkeley, California, USA
Rebecca Romijn csfd

The Swinging Lanterns StoriesSleep No MoreEndangered SpeciesJustice League Dark: Apokolips WarBatman vs. HushSatanic PanicThe Death and Return of SupermanÉra SupermanůThe Death of SupermanZámky láskyHatterLarry Gaye: Renegade Male Flight AttendantPhantom HaloThe ProŽhavá láska II.Dobrák DeedsAdopce smrtiX-Men: První třídaVlastní cestouLake CityAlibiSvětákX-Men: Poslední vzdorGodsendKatX-Men 2Běž, Ronnie, běž!Femme FataleRollerballS1m0neX-MenAustin Powers: Špion, který mě vojelHugh Heffner - skutečný příběhŠpinavá práceStar Trek: Podivné nové světyLarry, kroť seStar Trek: DiscoveryCarterKnihovníci


Aktualizace osobnostního profilu Rebecca Romijn: 31.10. 2023 13:13