Jenette Goldstein 64 let


Tato u nás nepříliš známá herečka se narodila roku 1960 v Los Angeles. Už jako malou ji rodiče vedli k divadlu a herectví, a tak už v dětství navštěvovala školy umění, a zaměřila se na herectví. Kromě toho se také věnovala gymnastice...

S Jamesem Cameronem ještě spolupracovala, ale tentokrát už se jednalo jen o epizodní role. Ve filmu TERMINÁTOR 2 si zahrála Jannelle Voightovou, pěstounku Johna Connora. Ve filmu TITANIC dostala roli matky cestující 3. třídou s dvěma malými dětmi.

Dalších dvou známějších rolí se dočkala ve filmu NA PRAHU TEMNOT, kde si zahrála upírku jménem Diamondback, a ve filmu SMRTONOSNÁ ZBRAŇ 2 si zahrála vyšetřovatelku Shapirovou. Dále už hrála jen v malých rolích. "Štěkla" si například v seriálech MACGYVER, PRÁVO V L.A., ALIAS nebo ODPOČÍVEJ V POKOJI. Objevila se ještě ve filmech POLIBEK nebo STRACH A HNUS V LAS VEGAS, ve kterém si zahrála služku Alice.

V současné době o ní není příliš slyšet. Věnuje se především divadlu v L.A.. V roce 2008 se po pětiletém filmovém půstu opět objeví na velkém plátně ve snímku Autopsy.


4.2.1960
Los Angeles, California, USA
Jenette Goldstein csfd

Under the Hollywood SignAutopsyBaba na zabitíJeden pokojZloději časuIt Is What It IsSmutPolibekStrach a hnus v Las VegasSuperlékTitanicTouch MeJako štvaná zvěřStar Trek VII: GeneraceDonato a dceraTerminátor 2: Den zúčtováníSmrtonosná zbraň 2Miracle MilePevnostNa prahu temnotVetřelciMédium24 hodinAliasOdpočívej v pokojiKřižovatky medicínyPohotovostSedmé nebeThe ClientCivil WarsMacGyverMax HeadroomPrávo v Los AngelesHledání zítřkaIn Search of the Last Action HeroesAlien Encounters: Superior Fan Power Since 1979Superior Firepower: The Making of 'Aliens'Martini Ranch: ReachStar Trek: Short TreksSidewalks Entertainment


Aktualizace osobnostního profilu Jenette Goldstein: 5.4. 2024 20:41