Vittoria Puccini 42 let


Vittoria Puccini se narodila 18.11.1981 ve Florencii, kde také žijí její rodiče. Otec je právníkem a přednáší na univerzitě, matka je učitelka na základní škole. Má o dva roky mladšího bratra Daria. Vystudovala klasické gymnázium, podle některých zpráv začala studovat práva na univerzitě.

Nyní žije se svým přítelem hercem Alessandrem Preziosim v Římě. S Alessandrem se Vittoria seznámila při natáčení první řady Elisy z Rivombrosy a 16. května 2006 se jim narodila dcera Elena.


18.11.1981
Florencie, Toskánsko, Itálie
Vittoria Puccini csfd

Il primo giorno della mia vitaQuasi orfanoUna gran voglia di vivereVicini di casa18 dárkůCosa fai a Capodanno?Místo splněných přáníTiramisùL'OrianaÚžasný BoccaccioTutta colpa di FreudAltri tempiAnna KaréninaAcciaioNádherná přítomnostLa vita facileViolettaBylo jednou jedno město bláznů...Polib mě ještěDue partiteOdhalená pravdaColpo d'occhioBaronka di CariniLe ragazze di San FredianoKorunní princMa quando arrivano le ragazze?Nero, císař římskýPaz!Sant'Antonio di PadovaTutto l'amore che c'èNon mi lasciareLa fuggitivaMentre ero viaProcesRomanzo famigliareElisa z Rivombrosy


Aktualizace osobnostního profilu Vittoria Puccini: 2.11. 2023 18:01