Keith Flint (1969 - 2019)


Keith Charles Flint je anglický zpěvák a tanečník z kapely The Prodigy. Flint se ujal mikrofonu a stal se frontmanem díky singlům ¨Firestarter¨ a ¨Breathe¨, které vyšly roku 1996. V poslední době má úspěch jako majitel a manažer motocyklových závodních týmů Traction Control. Motorky miluje od dětství a vyhrál dokonce už tři Isle of Man TT závody v roce 2015, které konkurují britským superšampionátům.

V osobním životě měl Flint poměr s krásnou moderátorkou Gail Porterovou, než se provdala za kytaristu Dana Hipgravea. V té době byli známí jako ¨Kráska a zvíře¨ kvůli rozdílům v jejich vzhledu. Pár se rozešel v roce 2000. Flint je nyní ženatý s japonskou DJkou Mayumi Kai. Flint byl v médiích v druhé polovině 90.let známý také pro své piercingy a tetování. Některé jeho tetování navrhl sám Liam Howlett.


17.9.1969
Chelmsford, Essex, England, Velká Británie
4.3.2019
Essex, England, Velká Británie
Keith Flint csfd

A Walk in the Park: The Joseph & Loretta Law StoryThe Prodigy: Their Law - The Singles 1990-2005The Prodigy ‎– Electronic PunksThe Prodigy: Get Your Fight OnThe Prodigy: Wild FrontierThe Prodigy - OmenThe Prodigy - Take Me To The HospitalThe Prodigy - Invaders Must DieThe Prodigy - SpitfireThe Prodigy - Baby's Got A TemperThe Prodigy - BreatheThe Prodigy - FirestarterThe Prodigy - PoisonThe Prodigy - No Good (Start The Dance)The Prodigy - Voodoo PeopleThe Prodigy - One LoveThe Prodigy - Wind It Up (Rewound)The Prodigy - FireThe Prodigy - Out Of SpaceThe Prodigy - CharlyThe Prodigy: Everybody in the PlaceThe Prodigy: World's on FireTop of the Pops 2Top of the Pops


Aktualizace osobnostního profilu Keith Flint: 18.11. 2023 13:49