Craig Bierko 59 let


Craig se narodil v New Yorku. Studoval žurnalistiku na Bostonské Univerzitě. Na divadelních prknech stál už v deseti letech ve hře GYPSY. V roce 2000 byl nominován na cenu TONY za brodwayský debut ve hře MUSIC MAN. Byl také vybrán do role Chandlera Binga v seriálu PŘÁTELÉ, ale roli odmítl.

Další velká příležitost přišla od R. Howarda ve filmu TĚŽKÁ VÁHA. Jde o příběh boxera Jima Braddocka /R.Crowe/, který se ze samého dna dostane až na vrchol. Craig si zahrál postavu jeho protivníka, zabijáckého boxera. O rok později mění žánr v parodii SCARY MOVIE 4 a jde mu to skvěle. Tak uvidíme jestli tenhle filmový chameleon v budoucnu spadne do stoky vedlejších rolí a nebo nám vyrazí dech.


15.7.1964
Rye Brook, New York, USA
Craig Bierko csfd

Before I GoScenes from an Empty ChurchFair Market ValueKdybych měl křídlaMocnější než slovaTři moulovéV cizí kůžiPresagiSuprhrdinaBillDanikaNominace na OscaraScary Movie 4Těžká váhaHair HighHench at HomeVelké dítě Dickie RobertsChodím s LucySudden FearKate a LeopoldSuburbansTřinácté patroHrozny hněvuStrach a hnus v Las VegasNež jsme se našliDlouhý polibek na dobrou nocJohnsDanielle Steel: HvězdaNeškodné zločinyLove NoteLarry, kroť seJuliaSex/ŽivotČerná listinaSpravedlnost v krviUnREALKevin si počkáŠerifská hvězdaZákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti


Aktualizace osobnostního profilu Craig Bierko: 1.4. 2024 11:44