Sean Murray 46 let


Sean Murray se narodil 15. listopadu 1977 v Marylandu. Jeho matka je Australanka, takže vyrůstal střídavě v USA a Austrálii. Ve čtrnácti letech začal dostávat první televizní role. V tv filmu BACKFIELD IN MOTION hrál po boku Roseanna a Toma Arnolda. O dva roky později následoval seriál HARTS OF THE WEST, ve kterém hrál roli Zana Greye. Zde se poprvé setkal se svým pozdějším partnerem Markem Harmonem, který v jednom díle hrál opilého šaška z rodea.

Po tomoto seriálu dostává návrh od svého otce Donalda P. Bellisaria na hostitelskou roli v jeho novém seriálu NCIS - Námořní vyšetřovací služba. Sean ji přijal a protože se jeho postava fanoušků i tvůrců líbila a byla velmi oblíbená, patří od druhé série k hlavním postavám.

Sean je počítačový nadšenec a kutil, ve volném čase zkouší různé technické zlepšováky. Mimo toho hraje rád na Playstation. Od listopadu 2005 je ženatý.


15.11.1977
Bethesda, Maryland, USA
Sean Murray csfd

The TruthSkoč na to!Zločiny z vášně: Náměsíčný vrahFor My Daughter's HonorLoteriePád do tmyTrial by FireDospívání po americkuHokus pokusVražda na Rio GrandeBackfield in MotionNámořní vyšetřovací službaNámořní vyšetřovací služba: New Orleans


Aktualizace osobnostního profilu Sean Murray: 27.4. 2024 06:02