Tia Carrere 57 let


Rodačka z havajského hlavního města Honolulu. Má po předcích čínskou, španělskou, filipínskou a havajskou krev. Pracovala jako modelka a účinkovala v řadě reklamních šotů (Pepsi, Diet Coke, United Airlines, Chevrolet). Exotický zjev ji přivedl do televize, kde hrála v nekonečném seriálu VŠEOBECNÁ NEMOCNICE (1983-85) a hostovala v řadě dalších, např. ŽENATÝ SE ZÁVAZKY, KVANTOVÝ SKOK, PŘÍBĚHY ZE ZÁHROBÍ nebo JEDNA VRAŽDA.

Po boku slavného Arnolda Schwarzeneggera si zahrála v úspěšné akční krimikomedii Jamese Camerona PRAVDIVÉ LŽI. V dobrodružné fantasy KULL DOBYVATEL zase hrála hlavní záporačku proti Kevinu Sorbovi. V poslední době na sebe upoutala pozornost díky hlavní roli statečné archeoložky v seriálu LOVCI POKLADŮ, jakousi variací na slavného Indiana Jonese. Tia působí také jako zpěvačka.


2.1.1967
Honolulu, Hawaii, USA
Tia Carrere csfd

A Big Fat Family ChristmasEaster SundayLegend of HallowaiianPalm SwingsShowdown in ManilaThe GirlPirate's Code: The Adventures of Mickey MatsonTom a Jerry: Špionská miseAsteroid vs. ZeměSázka na životDémoni vzpomínekZničující střetLíbat nevěstu zakázánoHard BreakersWild CherryDark HoneymoonLeroy a StitchBack in the DayLilo a Stitch 2: Stitch má mouchySupernovaNelítostná volbaStitch! FilmKluk od vedleLilo & StitchMerlin: The ReturnMůj učitel paroháčNight of the Headless Horseman, TheZítra se ženímOhrožené městoOperace Delta Force 3PejskařiKull dobyvatelVysoká hraBláznivá školaDesert BreezeMrtvý bodParchantLoučení se svobodouNothing But the TruthSoudcem z nouzePravdivé lžiTreacherousNajatá k zabíjeníVycházející slunceWaynův svět 2Intimní cizinecLittle SisterWaynův světHarley Davidson a Marlboro ManZúčtování v Malém TokiuEnemyInstant KarmaOro finoPsanciAloha SummerZombie noční můraNámořní vyšetřovací služba L. A.AJ a královna


Aktualizace osobnostního profilu Tia Carrere: 1.11. 2023 01:15